Endbright Möter Christina Stielli

Du hittar vårt första podcast-avsnitt med Christina Stielli här via vår Youtube-kanal och på Soundcloud.

I vårt första podcast-avsnitt av Endbright Möter gästas Charlotte av författaren, föreläsaren och organisationsutvecklaren Christina Stielli. Christina syns flitigt i media, inte minst som expert inom välmående på NyhetsmorgonTV4. Senast i december skrev vi en artikel om Christina och att fira jul ensam.

Detta avsnitt mynnar ut i ett djupt samtal om den samhälleliga äktenskapsnormen och dess konsekvenser. Christina talar så klokt om att bli ”Disneysabbad”. Hon beskriver det stora relationsproblemet i att vara familjens projektledare. Och att hamna i den nödvändiga ältande fasen samt varför det är så viktigt att våga och ta vara på professionell hjälp.

Vi har länge sett fram emot att dela denna nyhet med er, att vi numera har en podcast, tillgänglig för allmänheten. Vår podcast är en förlängning av vårt koncept Endbright Möter. I denna podcast möter Endbright’s grundare Charlotte Ljung olika individer som på ett eller annat sätt exponerats för en separation eller skilsmässa. I ett öppenhjärtigt och ofiltrerat samtal får du som lyssnare ta del av reflektioner och analyser, stort som smått, kring ett uppbrott.

Hoppas du gillar!