Digitala verktyg

Här hittar du Endbrights kostnadsfria digitala verktyg, som ger dig snabb hjälp online i din skilsmässa eller separation.

Om du har några frågor eller behöver mer hjälp, kontakta kundtjänst eller boka rådgivning.

Endbrightassistenten

Endbrightassistenten är en helt digital tjänst som ger dig rekommendationer baserat på din unika situation. Du svarar först på ett antal frågor, därefter får du rekommendationer för vilka tjänster som du kan behöva och en steg-för-steg-guide där du kan få fakta om processen.

Endbrightassistenten tar bara några minuter att gå genom och är helt gratis. Resultatet sparas på ditt konto om du är inloggad användare. Om du inte vill registrera dig kan du även få resultatet mailat till dig.

Om du sedan behöver mer hjälp är du välkommen att boka en tid med en av Endbrights kostnadsfria kundrådgivare.

Underhållskalkyl

Använd vår kostnadsfria digitala Underhållskalkyl för att beräkna underhållsbidrag och underhållsstöd. När du gjort beräkningen kan du få resultatet mailat till dig. Underhållskalkylen öppnas i en ny flik .

Observera: Beräkningen av underhåll är förenklad. Den tar exempelvis inte hänsyn till extra barnkostnader, avdrag för övernattningar i samband med umgänge, eller standardtillägg som kan gälla när levnadsstandarden skiljer sig mycket mellan boende- och umgängesförälder.

Om du behöver mer hjälp för din specifika situation är du välkommen att boka en tid med en av Endbrights jurister för att skriva ett underhållsavtal. Du kan då få hjälp med att beräkna underhållet för dina barn och med att upprätta ett underhållsavtal.

Bolånekalkyl

Använd vår kostnadsfria digitala Bolånekalkyl för att beräkna kostnader i samband med nytt bolån. När du gjort beräkningen kan du få resultatet mailat till dig. Bolånekalkylen öppnas i en ny flik .

Observera: Bolåneberäkningen är förenklad, den tar inte hänsyn till andra inkomster eller utgifter, exempelvis underhållsbidrag eller bostadsbidrag. Inte heller om exempelvis om bodelningen innehåller egendom som leder till ett mindre eller större lånebehov.

Om du behöver mer hjälp för din specifika situation, boka en tid med Endbrights juridisk-ekonomiska specialist Per Gröndahl.