Digitala verktyg

Här hittar du Endbrights kostnadsfria digitala verktyg. Om du har några frågor eller behöver mer hjälp, kontakta kundtjänst eller boka rådgivning.

Underhållskalkyl

Använd vår kostnadsfria digitala Underhållskalkyl för att beräkna underhållsbidrag och underhållsstöd. När du gjort beräkningen kan du få resultatet mailat till dig. Underhållskalkylen öppnas i en ny flik .

Observera: Beräkningen av underhåll är förenklad. Den tar exempelvis inte hänsyn till extra barnkostnader, avdrag för övernattningar i samband med umgänge, eller standardtillägg som kan gälla när levnadsstandarden skiljer sig mycket mellan boende- och umgängesförälder.

Om du behöver mer hjälp för din specifika situation är du välkommen att boka en tid med en av Endbrights jurister. Du kan då få hjälp med att beräkna underhållet för dina barn och med att upprätta ett underhållsavtal.

Skilsmässoanalys

Vet du inte hur du ska komma vidare i ditt separationsbeslut eller i din skilsmässoprocess? Börja med vår enkla skilsmässoanalys! Svara på 4 enkla frågor om din skilsmässa eller separation så vägleder vi dig till fakta och förslag på nästa steg. Analysen funkar förstås även för dig som är sambo!

Om du behöver mer hjälp för din specifika situation är du välkommen att boka en tid med en av Endbrights Divorce Planners. Du kan då få hjälp med att lägga en plan för din specifika situation.