Om Endbright

Endbright är en helhetstjänst för skilsmässa & separation och tillhandahåller digital rådgivning och digitala verktyg inom exempelvis juridik, bodelningsavtal, ekonomi, vårdnad och välmående.

Endbright grundades 2019 av Charlotte Ljung med målet att hjälpa människor som genomgår skilsmässa eller separation med helheten. Endbright har därefter utvidgat sitt erbjudande till att också skydda din relation, exempelvis med äktenskapsförord, samboavtal och privatekonomisk rådgivning, genom vårt unika Relationsskydd.

Endbright är en digital plattform som erbjuder både digifysisk rådgivning med specialister, samt olika digitala verktyg. Erbjudandet spänner över juridik, ekonomi, välmående för individ & par, barn & föräldrafrågor och boendefrågor. Endbright är hbtqi-utbildade genom RFSL, och välkomnar alla, oavsett kön, religion, sexualitet eller etnicitet.

Centralt i Endbrights erbjudande är den personliga kundrådgivningen, antingen genom våra kostnadsfria kundrådgivare (tidigare kallade Divorce Planners) eller digitalt genom vår tjänst Endbrightassistenten. Kunden får hjälp med att kartlägga sin situation och får rekommendationer för fortsättningen. Med Endbright som vägvisare får man möjlighet att nå lösningar som skapar goda förutsättningar här och nu, men också framöver.

Endbright förespråkar ett korrekt och sakligt förhållningssätt och fokuserar på de positiva och långsiktiga lösningarna.

Charlotte Ljung, grundare av Endbright

Charlotte Ljung - Profilbild - Grundare Endbright

Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Därför startade jag Endbright.

Det som slog mig när jag skilde mig var att allt vävs samman – juridiken, ekonomin och även välmåendet. Dessa bitarna hänger ihop som ett slags pussel. Men jag var själv tvungen att först leta rätt på alla bitarna som var spridda överallt, och sedan skulle jag försöka lägga dem på plats och skapa en vettig bild av livet. För mig själv, för mina barn och för min omgivning.

En skilsmässa har dessutom ett före, ett under och ett efter. Såhär, mer än 10 år senare, finns det fortfarande saker att hantera. Barn växer, nya relationer skapas och nya frågor uppstår.

Endbright är platsen jag själv önskade fanns när jag skilde mig. En plats där man säkert och tryggt skulle kunna få hjälp med helheten, där man kunde inhämta kunskap och fakta, och tack vare detta få en smidigare resa genom sitt uppbrott.

Alla skall kunna skilja sig schysst med Endbright’s hjälp.

In sickness and in health,

Charlotte Ljung

Endbright i tävlingar

Vinnare Framtidens Entreprenör 2022
Arrangör Carnegie & Svenska Dagbladet

DI Digital

Finalist Female Founders 2022
Arrangör Di Digital

Endbright i media

SVT
TV4
SR Ekot
Logo DI-digital
Breakit
SR
DI
P4
BBC
SvD
Sydsvenskan
GP
Aftonbladet
Expressen
DI Weekend
Femina
MåBra
Damernas Värld

Ett urval av våra partners

Logo Lexly
Norban logo
Logo Benify
Logo varanann vecka
Logo Wake me up
Logo Verahill
Logo Lägenhetsbyte