Om oss - Endbright

Endbright är...

… Sveriges första Divorce Planning™-tjänst, och grundades med målet att hjälpa människor som genomgår skilsmässa eller separation.

Äktenskap och relationer är idag inte alltid som förr. Våra sätt att leva ihop, och att inte leva ihop, förändras. Men ändå ligger samhället lite efter, och där finns inget som fångar upp den som finner sig i eller är exponerad för alla de frågor och utmaningar som en skilsmässa eller separation kan innebära. Trots att statistiken talar sitt tydliga språk.

Många tvingas göra avkall och förändringar både praktiskt och faktiskt, kanske både professionellt såväl som i den allmänna livssituationen. Och, inte sällan innebär en separation eller skilsmässa finansiella uppoffringar för båda parter.

Endbright® erbjuder helheten

Endbright är en plattform som erbjuder olika nivåer av support och praktisk hjälp, före under och efter separationen eller skilsmässan. En plats där man inte bara hanterar juridik och formalia, utan inkluderar allt ifrån boendefrågor till olika familjeperspektiv men även de fysiska och mentala bitarna. Inte minst erbjuder vi vårt eget unika koncept Divorce Planning, där du får hjälp med helhetsperpektivet av din separation.

Med Endbright som vägvisare får man möjlighet att nå lösningar som skapar goda förutsättningar här och nu, men också framöver. Endbright förespråkar ett korrekt och sakligt förhållningssätt och fokuserar på de positiva och långsiktiga lösningarna. Alla som kommer till Endbright skall få känna tro på framtiden och förhoppningsvis kunna se lite ljusare på saker och ting.

 


Charlotte Ljung, grundare av Endbright

Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Därför startade jag Endbright.

Det som slog mig när jag skilde mig var att allt vävs ju samman; Juridiken, Ekonomin och det där med Välmåendet. Dessa bitarna hänger ihop, som ett slags pussel där jag själv var tvungen att först konstruera och sedan, när jag lyckats hitta alla bitarna, så skulle jag försöka lägga dem på plats och skapa en vettig bild av livet. För mig själv, för mina barn och för min omgivning.

En skilsmässa har dessutom ett Före, Under och Efter. Såhär, snart 10 år senare, är där fortfarande saker att hantera. Barn växer, nya relationer skapas och nya frågor uppstår.

Endbright är platsen jag själv önskade fanns när jag skilde mig. En plats där man säkert och tryggt kan få dela, få hjälp, få lära sig och i detta kunna få en smidigare resa genom sitt uppbrott. Alla skall kunna skilja sig schysst med Endbright’s hjälp.

In sickness and in health,

Charlotte Ljung
Grundare av Endbright

Read more Show less

Ett urval av våra partners

Senaste artiklar

Familjen
God is in the details

Idag är det Internationella Familjedagen. En årlig internationell temadag om familjerrelaterande frågor instiftad av FN. Man lyfter bland annat megatrender...

Grundare Endbright
Barn & vårdnad
Säg hej till Fatima!

Idag presenterar vi glatt ytterligare en ny rådgivare till Endbright! Vi kan nu erbjuda dig som medlem föräldracoaching via vår...

Redaktionen
Flytt & nytt boende
Hur ska jag orka ta i allt det praktiska?

“Jag vill inte sälja, än mindre se hur lyckliga köparna kommer bli. Det här skulle vara vårt hus. Jag vill...

Redaktionen
Medlem