Endbright grundades med syftet att hjälpa och guida människor som skiljer sig eller separerar.

Äktenskap och relationer är idag inte alltid såsom tidigare. Våra sätt att leva ihop, och att inte leva ihop, förändras. Men ändå ligger samhället lite efter, och där finns inget som fångar upp den som finner sig i eller är exponerad för alla de frågor och utmaningar som en skilsmässa eller separation kan innebära. Trots att statistiken talar sitt tydliga språk. Många tvingas göra avkall och förändringar både praktiskt och faktiskt, kanske både professionellt såväl som i den allmänna livssituationen. Och, inte sällan innebär en separation eller skilsmässa finansiella uppoffringar för båda parter.

Endbright är en plattform som erbjuder olika nivåer av support och praktisk hjälp. En plats där man inte bara hanterar juridik och formalia, utan inkluderar allt ifrån boendefrågor till olika familjeperspektiv men även de fysiska och mentala bitarna. Helheten med andra ord.

Med Endbright som vägvisare får man möjlighet att nå lösningar som skapar goda förutsättningar här och nu, men också framöver. Endbright förespråkar ett korrekt och sakligt förhållandesätt och fokuserar på de positiva och långsiktiga lösningarna. Alla som kommer till Endbright skall få känna tro på framtiden och förhoppningsvis kunna se lite ljusare på saker och ting.

Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Därför startade jag Endbright.
Charlotte Ljung

Jag har lyckats med konststycket att gifta och skilja mig inte en gång, utan två gånger. Innan jag fyllt 40. Det var kanske inte den bilden jag hade målat upp när man satt med doftande brevpapper och läste Mitt Livs Novell. Jag har dessutom blivit kallad allt från manslukerska till Elizabeth Taylor.

Vi kan väl krasst konstatera att saker och ting inte alltid blir som man tänkt sig. Och, alla har ju sina omständigheter, eller hur. (Jag är ganska långt ifrån en manslukerska och visst, jag äger väldigt många par skor och vem gillar inte diamanter, men där slutar nog likheterna med Ms. Taylor.)

Det som slog mig när jag gick igenom mina skilsmässor var att visst, där var mycket kring lag och ekonomi att hantera, men ingenstans fanns där höjd eller utrymme för alla de andra bitarna. Min stackars advokat, som jag var nödgad att anlita, fick agera psykolog. (Hon gjorde förvisso ett strålande jobb.) Hur roddar man två små barn ensam? Och hur skall jag hinna skruva upp hyllor efter jobbet, när jag på vägen hem besiktigar bilen och samtidigt pratar med mäklaren och föräldramötet börjar kl. 19…

Så, efter några år med detta i bakhuvudet, när man kommit på banan igen, så slog jag slag i saken och drog igång.

In sickness and in health,


Charlotte Ljung
Grundare av Endbright

 

Press om Endbright

“Man tampas med känslan av ett misslyckande.” – Charlotte Ljung

 

Endbright som talarämne på DI Gasell i Göteborg

Sveriges första Divorce Planner

Få hjälp med skilsmässan

 

“Ta dig samman och våga tro på framtiden”

Relaterade poster

Kvinna Man Välmående
(O)Lyckliga?

När vi är betraktare… … så ser vi oftast inte sanningen. Kanske ser vi det vi vill se eller så...

Redaktionen
Premium
Kvinna Man Välmående
Your hard relationships....

“Your hard relationships… … are trying to teach you.” ” Relationerna” Den där kompisen som alltid tog mer än hon...

Redaktionen
Premium
Mental hälsa Välmående
Bryt ensamheten

Ensamhet är inte samma sak som att vara ensam. Att vara tillsammans med andra innebär inte automatiskt att man känner...

Premium