Endbright är…

… Sveriges första Divorce Planning™-tjänst, och grundades med målet att hjälpa människor som genomgår skilsmässa eller separation med helheten.

Endbright grundades 2019 av Charlotte Ljung. Endbright är en digital plattform som erbjuder olika nivåer av support och praktisk hjälp genom separationsprocessens ALLA delar och faser. Erbjudandet spänner över följande delar:

  • Juridik och legala rättigheter & skyldigheter
  • Ekonomi, budget & bodelning
  • Välmåendet under separationen
  • Barn & föräldrafrågor
  • Boendefrågor

Centralt i Endbrights erbjudande är Divorce Planningen™. Det är en unik tjänst där man får hjälp med att ta fram en plan för hur man ska genomföra sin separation. Divorce Planning-koordinatorn är en projektledare som kartlägger den individuella kundens behov och lägger en plan för vilket fortsatt stöd som behövs.

Kunden har sedan tillgång till alla tjänster genom Endbright, så oavsett var man bor kan få hjälp av våra noga utvalda och förmånligt prissatta rådgivare och rådgivningspaket. Våra kunder får därmed tidigt i processen koll på vad kostnaderna kan landa på totalt och kan planera därefter.

Med Endbright som vägvisare får man möjlighet att nå lösningar som skapar goda förutsättningar här och nu, men också framöver. Endbright förespråkar ett korrekt och sakligt förhållningssätt och fokuserar på de positiva och långsiktiga lösningarna. Alla som kommer till Endbright skall kunna känna tro på framtiden och förhoppningsvis kunna se lite ljusare på saker och ting. 

Alla ska kunna skilja sig schysst.

Charlotte Ljung, grundare av Endbright

Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Därför startade jag Endbright.

Det som slog mig när jag skilde mig var att allt vävs ju samman – juridiken, ekonomin och det därmed välmåendet. Dessa bitarna hänger ihop som ett slags pussel. Men jag var själv tvungen att först leta rätt på alla bitarna som var spridda överallt, och sedan skulle jag försöka lägga dem på plats och skapa en vettig bild av livet. För mig själv, för mina barn och för min omgivning.

En skilsmässa har dessutom ett före, ett under och ett efter. Såhär, snart 10 år senare, finns et fortfarande saker att hantera. Barn växer, nya relationer skapas och nya frågor uppstår.

Endbright är platsen jag själv önskade fanns när jag skilde mig. En plats där man säkert och tryggt skulle kunna få hjälp med helheten, där man kunde inhämta kunskap och fakta, och tack vare detta få en smidigare resa genom sitt uppbrott.

Alla skall kunna skilja sig schysst med Endbright’s hjälp.

In sickness and in health,

Charlotte Ljung
Grundare av Endbright

Endbright i media

SR Ekot
TV4
DI Weekend
GP
Breakit
Sydsvenskan
DI Digital
SVT
DI
SR
Femina
SvD
MåBra
Damernas Värld
P4
Expressen
Aftonbladet
BBC

Ett urval av våra partners

Lexly
Benify
Wake me up
Verahill
Lägenhetsbyte