Om Endbright

Endbright är Sveriges första Divorce Planning-tjänst, och grundades 2019 av Charlotte Ljung med målet att hjälpa människor som genomgår skilsmässa eller separation med helheten.

Endbright är en digital plattform som erbjuder olika nivåer av support och praktisk hjälp genom separationsprocessens ALLA delar och faser. Erbjudandet spänner över juridik, ekonomi, välmående, barn & föräldrafrågor och boendefrågor. Endbright är hbtqi-utbildade genom RFSL, och välkomnar alla, oavsett kön, religion, sexualitet eller etnicitet.

Centralt i Endbrights erbjudande är Divorce Planningen. Divorce Plannern är en personlig projektledare som kartlägger den individuella kundens behov och lägger en plan för vilket fortsatt stöd som behövs. Genom Endbright har kunden sedan digital tillgång till alla tjänster man kan behöva under en separation, så oavsett var man bor kan få hjälp av våra noga utvalda och förmånligt prissatta rådgivningstjänster. Läs mer om hur Endbright funkar.

Med Endbright som vägvisare får man möjlighet att nå lösningar som skapar goda förutsättningar här och nu, men också framöver. Endbright förespråkar ett korrekt och sakligt förhållningssätt och fokuserar på de positiva och långsiktiga lösningarna.

Charlotte Ljung, grundare av Endbright

Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Därför startade jag Endbright.

Det som slog mig när jag skilde mig var att allt vävs ju samman – juridiken, ekonomin och det därmed välmåendet. Dessa bitarna hänger ihop som ett slags pussel. Men jag var själv tvungen att först leta rätt på alla bitarna som var spridda överallt, och sedan skulle jag försöka lägga dem på plats och skapa en vettig bild av livet. För mig själv, för mina barn och för min omgivning.

En skilsmässa har dessutom ett före, ett under och ett efter. Såhär, snart 10 år senare, finns det fortfarande saker att hantera. Barn växer, nya relationer skapas och nya frågor uppstår.

Endbright är platsen jag själv önskade fanns när jag skilde mig. En plats där man säkert och tryggt skulle kunna få hjälp med helheten, där man kunde inhämta kunskap och fakta, och tack vare detta få en smidigare resa genom sitt uppbrott.

Alla skall kunna skilja sig schysst med Endbright’s hjälp.

In sickness and in health,

Charlotte Ljung
Grundare av Endbright

Endbright i tävlingar

Vinnare Framtidens Entreprenör 2022
Arrangör Carnegie & Svenska Dagbladet

DI Digital

Finalist Female Founders 2022
Arrangör Di Digital

Endbright i media

SVT
TV4
SR Ekot
Logo DI-digital
Breakit
SR
DI
P4
BBC
SvD
Sydsvenskan
GP
Aftonbladet
Expressen
DI Weekend
Femina
MåBra
Damernas Värld

Ett urval av våra partners

Logo Lexly
Norban logo
Logo Benify
Logo varanann vecka
Logo Wake me up
Logo Verahill
Logo Lägenhetsbyte