Om oss - Endbright

Endbright® är...

… Sveriges första Divorce Planning™-tjänst, och grundades med målet att hjälpa människor som genomgår skilsmässa eller separation med helheten.

Äktenskap och relationer är idag inte som det var förr. Våra sätt att leva ihop, och att inte leva ihop, förändras. Statistiken talar sitt tydliga språk, 50% av alla äktenskap slutar i skilsmässa. I den kris som ett uppbrott innebär är det många som famlar och har svårt att veta vilka steg som behöver tas. Man tvingas till avkall både både professionellt såväl som i den allmänna livssituationen. Och inte sällan innebär en separation eller skilsmässa finansiella uppoffringar för båda parter.

Ingen har hittills tagit ett grepp kring alla de frågor och utmaningar – kortsiktiga och långsiktiga – som en skilsmässa eller separation kan innebära för den enskilda individen. Ingen förrän nu.

Endbright tar helhetsgreppet.

Endbright är Sveriges första Divorce Planning-tjänst, och vi grundades 2019 av Charlotte Ljung. Endbright är en medlemstjänst, en digital plattform som bygger på som erbjuder olika nivåer av support och praktisk hjälp, genom separationsprocessens ALLA delar och faser. Vårt erbjudande spänner över juridik och lagliga rättigheter under processen, ekonomiska perspektiv, boendefrågor och barnfrågor, och inte minst din emotionella och mentala hälsa.

Centralt i Endbrights erbjudande är Divorce Planningen™. Det är en unik tjänst där medlemmarna får hjälp med att ta fram en plan för hur man ska genomföra sin separation. Divorce Planning-koordinatorn är en projektledare som kartlägger medlemmens behov och lägger en plan för vilket fortsatt stöd som behövs. Medlemmen har sedan tillgång till alla tjänster genom Endbright, så oavsett var man bor kan få hjälp av våra noga utvalda och förmånligt prissatta rådgivare och rådgivningspaket. Våra medlemmar får därmed tidigt i processen koll på vad kostnaderna kan landa på totalt och kan planera därefter.

Med Endbright som vägvisare får man möjlighet att nå lösningar som skapar goda förutsättningar här och nu, men också framöver. Endbright förespråkar ett korrekt och sakligt förhållningssätt och fokuserar på de positiva och långsiktiga lösningarna. Alla som kommer till Endbright skall kunna känna tro på framtiden och förhoppningsvis kunna se lite ljusare på saker och ting. Alla ska kunna skilja sig schysst.

 


Charlotte Ljung, grundare av Endbright

Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Därför startade jag Endbright.

Det som slog mig när jag skilde mig var att allt vävs ju samman – juridiken, ekonomin och det därmed välmåendet. Dessa bitarna hänger ihop som ett slags pussel. Men jag var själv tvungen att först leta rätt på alla bitarna som var spridda överallt, och sedan skulle jag försöka lägga dem på plats och skapa en vettig bild av livet. För mig själv, för mina barn och för min omgivning.

En skilsmässa har dessutom ett före, ett under och ett efter. Såhär, snart 10 år senare, finns et fortfarande saker att hantera. Barn växer, nya relationer skapas och nya frågor uppstår.

Endbright är platsen jag själv önskade fanns när jag skilde mig. En plats där man säkert och tryggt skulle kunna få hjälp med helheten, där man kunde inhämta kunskap och fakta, och tack vare detta få en smidigare resa genom sitt uppbrott.

Alla skall kunna skilja sig schysst med Endbright’s hjälp.

In sickness and in health,

Charlotte Ljung
Grundare av Endbright

Read more Show less

Ett urval av våra partners

Senaste artiklar

Fakta Nyheter
Endbright undersöker: Fackets stöd vid skilsmässa

Har du svårt att klara jobbet när du skiljer dig? Räkna inte med fackets stöd. Endbright kontaktade under våren 2021...

Redaktionen
Fakta Skilsmässa
Skilsmässa: Hur du gör och vad du måste tänka på

Att ta beslut om skilsmässa är en svår process. Och mitt i denna känslostorm är det dessutom en del juridik...

Redaktionen
Välmående
Work-life Balance?

Hur är det med din work-life balance i ditt uppbrott? När jag skilde mig rädda jobbet mig. Det var min...

Grundare Endbright