Endbright är enkelt!

Endbright erbjuder all rådgivning som du kan behöva i samband med din separation eller skilsmässa.

Utöver våra specialistrådgivare kan vi även erbjuda kostnadsfria digitala verktyg. Börja gärna med Endbrightassistenten som ger dig digitala rekommendationer för din situation. Du kan också boka en gratis kundrådgivning med en av våra kunniga medarbetare.

Varför Endbright?

Skilsmässa och separation är en jobbig process, och du behöver ork och initiativ. Med Endbright får du:

  • Kvalitetssäkring av de rådgivare du använder
  • En kunnig partner som hjälper dig navigera processen
  • Professionell rådgivning oavsett var du bor
  • Kontroll över kostnaderna

Utöver att du får en tydlig plan för din skilsmässa, stöd under hela processen och trygg hjälp där allt finns under ett tak, kan du minska dina kostnader genom att utnyttja Endbrights tjänster.

Spara tid och pengar

Finns det ekonomiska uppsidor med att använda Endbright? Svar JA! För att få en känsla för vad kostnaderna kan vara har vi jämfört Endbrights tjänster med ett genomsnitt av kostnader för fristående rådgivare:

Kostnader med Endbright

I din kostnadsfria kundrådgivning vi tillsammans med dig upp en plan och kommer fram till vilket stöd som behövs över tid. Du får redan i detta skede koll på vad dina kostnader kan komma att bli. Ett vanligt upplägg är att boka några av våra förmånliga paket som kostar cirka 2 500 – 10 500 kronor beroende på innehåll och omfång. Vi har flera olika paket för de olika faserna av en skilsmässa och med dessa får du ett brett stöd. Du kan även boka enskilda sessioner med våra rådgivare, dessa kostar mellan 649 – 2 100 kronor per session, beroende på rådgivning och längd.

Kostnader med fristående byråer

Först måste du bestämma dig för vad du tror du behöver och till vilka olika byråer eller företag du ska vända dig till. Priserna för rådgivning kan variera mycket, ett genomsnittligt pris hos en fristående juristbyrå är ca 1 500-2 000 kr, och för en psykolog ca 1 000 kr. En relativt normal skilsmässa där man söker rådgivning från fristående byråer landar oftast på cirka 30 000 – 40 000 kronor.

Ett urval av våra partners

Logo Lexly
Norban logo
Logo Benify
Logo varanann vecka
Logo Wake me up
Logo Verahill
Logo Lägenhetsbyte