Charlotte Ljung är grundare och VD för Endbright. Hon arbetar också som kundrådgivare och har lång erfarenhet från att möta dig som genomgår separation och skilsmässa.

I en konsultation med Charlotte kan du få svar på praktiska frågor om processen och vad olika saker innebär. Hon hjälper dig att kartlägga just dina behov och hjälper dig med med att ta fram en plan för hur du ska genomföra just din separation eller skilsmässa. Efter en konsultation med Charlotte vet du vilket stöd som du behöver inom exempelvis juridik, ekonomi & välmående.


Charlotte Ljung (f. 1980) är aktiv inom svenskt näringsliv och har drivit och startat flera bolag. Charlotte är aktiv som rådgivare och styrelseledamot i ett antal bolag och organisationer.

Varför startade du Endbright?

– Endbright är platsen jag själv önskade fanns när jag skilde mig för 10 år sedan. För det som slog mig när jag var mitt i processen var att allt vävs ju samman; juridiken, ekonomin och inte minst det stora området välmående. Alla bitar hänger ihop, men det var ingen som hade tagit på sig att faktiskt sätta samman detta pussel till en helhet. När jag skilde mig var jag själv var tvungen att först konstruera pusslet och sedan, när jag lyckats hitta alla bitarna, så skulle jag försöka lägga dem på plats och skapa en vettig bild av livet. För mig själv, för mina barn och för min omgivning. Vad jag dessutom insåg är att en skilsmässa har dessutom ett föreunder och efter. Såhär, snart 10 år efter min skilsmässa, finns det fortfarande saker att hantera. Barn växer, nya relationer skapas och nya frågor uppstår.

Ur allt detta föddes Endbright. En plats som ser till helheten i en skilsmässa, där man kan råd om vad man behöver i sin egna individuella situation och där det finns specialiserad hjälp. Men också en plats som hjälper i att skydda din relation, exempelvis med äktenskapsförord, samboavtal och privatekonomisk rådgivning. Där man slipper leta, googla, gissa sig fram eller vad rädd för att missa något eller göra fel. En digital plattform där man kan få stöttning när man behöver, oavsett var man befinner sig, och som drar nytta av den tekniken och det utbud som en digital värld ger.

Endbright ska ge användarna en smidigare och tryggare resa genom sitt uppbrott. Alla skall kunna skilja sig schysst med Endbrights hjälp.