Frågor & Svar - Endbright

Frågor & Svar

Endbright riktar sig till alla som är med om något slags uppbrott, separation eller skilsmässa, och som vill ha hjälp med HELHETEN av sin separation. Oavsett vilken fas du befinner dig i - före, under eller efter separationen - kan Endbright erbjuda hjälp. Hos oss finner du en bredd av kompetenser och rådgivare som kan ge dig hjälp med alla aspekter av en skilsmässa, juridiska, ekonomiska, emotionella med mera.
Endbright har två medlemskapsnivåer - Standard och Bas - och beroende på vad man väljer får man olika nivåer av innehåll och tjänster. Som Standardmedlem får man full tillgång till Divorce Planning, allt vårt innehåll och framförallt alla våra förmånligt prissatta rådgivningstjänster och paket. Genom att bli medlem kan du spara mellan 30%-60% på kostnaderna kring en separation, beroende på hur dina behov ser ut. Bli medlem idag!
Standardmedlemskapet kostar 139 kronor per månad och du kan teckna helårs-, halvårs- eller löpande medlemskap. Detta medlemskap passar dig som är i en separationsprocess, oavsett om det är i en tidig fas, om du är mitt i eller om du behöver stöd i att gå vidare. I medlemskapet ingår:
 • Första kostnadsfri konsultation med Divorce Planning-koordinator
 • Förmånligt prissatta och skräddarsydda rådgivningspaket för olika behov
 • Tillgång till våra speciellt utvalda rådgivare inom juridik, ekonomi och välmående
 • Gratis webinars inom exempelvis juridik, ekonomi och välmående
 • Artiklar, krönikor, expertinlägg, praktiska råd, checklistor & “Endbright Talks” mm
 • Erbjudanden & rabatter från väl utvalda partners
 • "Lilla Skilsmässoboken" av Endbright
Det löpande medlemskapet har ingen bindningstid. Med halvårs- och helårsmedlemskapen får du dessutom första månaden gratis. Bli medlem idag!
Basmedlemskapet är gratis. Det passar dig som har börjat fundera på att separera eller som inte riktigt vet vilken hjälp du kan komma att behöva. I medlemskapet ingår:
 • Artiklar, krönikor, inlägg av experter och praktiska råd
 • Tillgång till ”Endbright Talks”
 • Tillgång till utvalda webinars
 • "Lilla Skilsmässoboken" av Endbright
Som Basmedlem kan du också ta hjälp av vår Divorce Planning. En första Divorce Planning-konsultation kostar då 139 kronor, och du kan då göra en första utvärdering av vad du kan tänkas behöva i den situation du befinner dig i. För att kunna fortsätta utnyttja våra rådgivningstjänster behöver du sedan uppgradera till Standardmedlemskap. Bli medlem idag!
Divorce Planning™ är en unik tjänst där du får hjälp med att ta fram en plan för hur du ska genomföra just din separation eller skilsmässa. Divorce Planning-koordinatorn är en projektledare som kartlägger dina behov och hjälper dig med att lägga en plan för vilket fortsatt stöd som behövs inom exempelvis juridik, ekonomi & välmående. Genom planen får du också kontroll på vad processen kommer att kosta totalt. Du har tillgång till alla tjänster inom en och samma digitala plattform, så oavsett var du bor kan då få hjälp av våra noga utvalda och förmånligt prissatta rådgivare.
 • Som Standardmedlem får du en första kostnadsfri konsultation med någon av våra koordinatorer inom Divorce Planning.
 • Som Basmedlem kostar en första konsultation 139 kronor. För att sedan kunna utnyttja våra rådgivningstjänster behöver du bli Standardmedlem.
Vårt Basmedlemskap är helt gratis och ger dig tillgång till artiklar och fakta. Med Standardmedlemskapet får du full tillgång till samtliga tjänster och rådgivning. Standardmedlemskap kostar 139 kr per månad och finns i tre varianter: löpande, halvårs- eller helårsprenumeration. Bli medlem idag!
Alla medlemmar är anonyma. Vi exponerar inga användarnamn eller personuppgifter. Läs mer om våra villkor och vår integritetspolicy.
Som Standardmedlem har du tillgång till alla våra rådgivare och experter inom Juridik, Ekonomi och Välmående, och du har dessutom tillgång till våra olika rådgivningspaket som är skräddarsydda för olika behov. Våra samtliga rådgivningstjänster och paket finner du finner du i vår shop. Varje rådgivare har ett bokningssystem i vilket du väljer den tid som passar dig. Efter din bokning kommer någon av våra Divorce Planning-koordinatorer till att ta kontakt med dig för att förbereda dig inför ditt samtal med rådgivaren. Rådgivningen kan föras på telefon eller via videosamtal. Detta går din Divorce Planning-koordinator igenom med dig.
När du beställt en produkt, exempelvis ett webinar eller checklista, får du en länk till webinaret eller checklistan i din orderbekräftelse. Du hittar dina samtliga ordrar under "Min Profil" och "Mina ordrar". Du kan sedan välja att gå vidare till respektive ordernummer för att få tillgång till produktens orderdetaljer samt länkar till den produkt du beställt.
Så länge man vill och känner ett behov. Man kan vara med både innan, under och efter ett uppbrott. Ofta ser i att våra medlemmar är med oss minst ett år.
Ja, vem som helst kan ta del av Endbirghts tjänster. Du kan enkelt bli medlem idag, imorgon eller i övermorgon oavsett om du befinner dig i en skilsmässa eller separation just nu eller om du vill använda Endbright som en plats dit du vänder dig för information, kunskap eller bara support. Här och eller inför framtiden. Kanske känner du någon som behöver hjälp, eller så är du på annat vis exponerad för en separation eller skilsmässa. Alla är välkomna. Bli medlem idag!
Vi är en digital tjänst som erbjuder hjälp oavsett var du befinner dig i Sverige. Du får kontakt med vår Divorce Planning och våra rådgivare antingen genom video eller på telefon om du hellre vill det.
Ja, vi tillhandahåller Endbrights tjänster till företag. Kontrollera med din nuvarande arbetsgivare om ditt företag är anslutet till Endbright. Kika gärna på vår Företagssida. Vi erbjuder även våra tjänster via Benify. Är din arbetsgivare ansluten hit så erbjuds du ett rabatterat pris på ditt medlemskap.
Ja, du kan avsluta ditt medlemskap när som helst. För att avsluta ditt medlemskap vänligen gå in på din "Profil" och sedan "Mitt Medlemskap". Gå vidare till "Handlingar" och tryck därefter på "Annullera". Är du i den fria provperioden, om sådan erbjuds, har du ej längre tillgång till Endbright per omgående. Har du betalat har du fortsatt tillgång Endbright tills dess att den förbetalda perioden är slut. Har du frågor, vänligen maila oss på hello@endbright.se.
Vi jobbar inom områdena Juridik, Ekonomi & Välmående. För att kvalificeras in som Rådgivare hos oss krävs följande inom respektive område:

Välmående:

 • Legitimerad Psykolog: Innehar psykologexamen Universitet, 5 år plus 1 år under handledning av legitimerad psykolog.
 • Relationsexpert, genom certifierat institut
 • Coach, genom certifierat institut.
 • Läs mer på: https://www.psykologforbundet.se.
Ekonomi:

 • Civilekonom: Innehar civilekonomexamen Universitet, 4 år.
 • Motsvarande universitetsexamen inom ekonomi eller finans.
 • Läs mer här: https://www.civilekonomerna.se
Juridik:

 • Jurist: Innehar juristexamen Universitet, 4,5 år.
 • Advokat: Innehar juristexamen Universitet, 4,5 år samt arbetat som jurist i 3 år och avklarat advokatexamen.
 • Läs mer om dessa kriterier på: https://www.advokatsamfundet.se.
Maila oss gärna på hello@endbright.se.