Frågor & Svar

Endbright riktar sig till alla som är med om något slags uppbrott, separation eller skilsmässa, och som vill ha hjälp med HELHETEN av sin separation. Oavsett vilken fas du befinner dig i - före, under eller efter separationen - kan Endbright erbjuda hjälp. Hos oss finner du en bredd av kompetenser och rådgivare som kan ge dig hjälp med alla aspekter av en skilsmässa eller separation - juridiska, ekonomiska, emotionella med mera. Endbright hjälper både individer och par.

Ja, om du står inför, är under eller efter en separation är du välkommen. Det enda du behöver göra är att skapa ett gratis konto. Därefter kan du boka Divorce Planning och köpa våra tjänster.

Med Endbright får du hjälp med HELHETEN i din separation eller skilsmässa. Vi rekommenderar att det första du gör är att boka Divorce Planning och få en analys av dina behov och en plan framåt. Du har sedan tillgång till alla rådgivningstjänster och paket inom våra kärnområden Juridik, Ekonomi och Välmående. Vi har även ett stort bibliotek av innehåll så som artiklar, webinars och praktiska råd. Du får även vårt nyhetsbrev, och vår egen skrift "Lilla Skilsmässoboken". Det enda du behöver göra är att skapa ett gratis konto, därefter kan du boka dina tjänster.

Det är gratis att skapa ett konto! När du sedan bokar våra tjänster kommer du se att Endbright är förmånligt prissatt jämfört med om du vänder dig till fristående rådgivare, psykologer eller juristbyråer. Med vår Divorce Planning får du hjälp att lägga en plan och får därmed bra koll på vad just du behöver för din separation.

Divorce Planning är en unik tjänst där du får hjälp med att ta fram en plan för hur du ska genomföra just din separation eller skilsmässa. Divorce Planning-koordinatorn är en projektledare som kartlägger dina behov och hjälper dig med att lägga en plan för vilket fortsatt stöd som behövs inom exempelvis juridik, ekonomi & välmående. Genom planen får du också kontroll på vad processen kommer att kosta totalt. Du har tillgång till alla tjänster inom en och samma digitala plattform, så oavsett var du bor kan då få hjälp av våra noga utvalda och förmånligt prissatta rådgivare. Läs mer om Divorce Planning.

Det är enkelt att boka rådgivning på Endbright! Skapa först ett gratis konto, därefter kan du boka våra rådgivare och experter inom Juridik, Ekonomi och Välmående samt något av våra skräddarsydda rådgivningspaket. Våra rådgivningstjänster och paket finner du finner du i vår shop. Varje rådgivare har ett bokningssystem i vilket du väljer den tid som passar dig.

Vid tekniska bekymmer eller om du av annan anledning inte lyckas få kontakt med din rådgivare, vänligen ta kontakt med oss omgående. Ring oss på 040 - 44 66 22 eller maila till hello@endbright.se så hjälper vi dig.

Både enskilda rådgivningar och rådgivningar som del av paket avbokas på sidan Mina bokningar. Klicka på den rådgivning du vill avboka för att få upp uppgifterna för avbokning. Avbokningen ska ske 24 timmar före bokad rådgivning annars debiteras du hela beloppet för rådgivningen. Om sessionen är inom ramen för ett paket förfaller sessionen. Läs mer om våra villkor här.

Du har rätt att ångra dig inom 14 dagar efter ditt köp. Ångerrätten gäller inte för digitalt innehåll, såsom nerladdning av webinars. Läs mer om våra köpvillkor här.

Alla medlemmar är självklart anonyma. Vi exponerar inga användarnamn eller personuppgifter. Läs mer om villkor och integritet här.

När du beställt ett webinar får du en länk till webinaret i ditt bekräftelsemail. Vid problem vänligen maila till hello@endbright.se så hjälper vi dig.

Så länge man vill och känner ett behov. Man kan vara med både innan, under och efter ett uppbrott, och ofta i minst ett år.

Vi är en digital tjänst som erbjuder hjälp oavsett var du befinner dig i Sverige. Du får kontakt med vår Divorce Planning och våra rådgivare antingen genom video eller på telefon om du hellre vill det.

Ja, du kan avregistrera dig när som helst. Vänligen maila oss på hello@endbright.se så hjälper vi till.

Vi jobbar inom områdena Juridik, Ekonomi & Välmående. För att kvalificeras in som Rådgivare hos oss krävs följande inom respektive område:

Välmående:

  • Legitimerad Psykolog: Innehar psykologexamen Universitet, 5 år plus 1 år under handledning av legitimerad psykolog.
  • Relationsexpert, genom certifierat institut
  • Coach, genom certifierat institut.
  • Läs mer på: https://www.psykologforbundet.se.
Ekonomi:

  • Civilekonom: Innehar civilekonomexamen Universitet, 4 år.
  • Motsvarande universitetsexamen inom ekonomi eller finans.
  • Läs mer här: https://www.civilekonomerna.se
Juridik:

  • Jurist: Innehar juristexamen Universitet, 4,5 år.
  • Advokat: Innehar juristexamen Universitet, 4,5 år samt arbetat som jurist i 3 år och avklarat advokatexamen.
  • Läs mer om dessa kriterier på: https://www.advokatsamfundet.se.

Vänligen maila oss på hello@endbright.se.