Frågor & Svar - Endbright

Frågor & Svar

Endbright riktar sig till alla som är med om något slags uppbrott, separation eller skilsmässa. Vi erbjuder stöd före under och efter separationen.
Vi erbjuder två nivåer av medlemskap, ett Basmedlemskap och ett Standardmedlemskap. Med Basmedlemskapet får du tillgång till artiklar och fakta, med Standardmedlemskap får du full tillgång till samtliga tjänster och rådgivningar. Du kan uppgradera ditt medlemskap från Bas till Standard när du vill. Standardmedlemskapet finns i tre varianter: löpande, halvårs- eller helårsprenumeration.
Som medlem får du ta del av ett stort bibliotek av innehåll så som artiklar, webinars och praktiska råd.  Som Standardmedlem får du tillgång till våra rådgivare inom våra kärnområden Juridik, Ekonomi och Välmående. Du får även en kostnadsfri konsultation med någon av våra Divorce Planning-koordinatorer. Läs mer om våra medlemskap.
Vi har två olika medlemskap. Vårt Basmedlemskap är helt gratis och ger dig tillgång till artiklar och fakta. Med Standardmedlemskapet får du full tillgång till samtliga tjänster och rådgivning. Standardmedlemskap kostar 139 kr per månad och finns i tre varianter: löpande, halvårs- eller helårsprenumeration.
Alla medlemmar är anonyma. Vi exponerar inga användarnamn eller personuppgifter. Läs mer om våra villkor och vår integritetspolicy.
Endbrights Divorce Planning är en skräddarsydd tjänst där vi tillsammans går igenom dina behov. Sedan lägger vi fram en färdplan som tar dig genom din separationsprocess steg för steg. Som Standardmedlem kan du boka en kostnadsfri Divorce Planning. Kontakta oss gärna på hello@endbright.se för mer information.
Som Standardmedlem har du tillgång till våra rådgivare och experter inom Juridik, Ekonomi och Välmående. Våra samtliga rådgivare finner du på startsidan, och där kan du läsa mer om varje rådgivare och boka deras tjänster. Du kan också gå till menyn Tjänster, där finner du också våra olika rådgivningstjänster. Varje rådgivare har ett bokningssystem i vilket du väljer den tid som passar dig. Efter din bokning kommer någon av våra Divorce Planning-koordinatorer till att ta kontakt med dig för att förbereda dig inför ditt samtal med rådgivaren. Rådgivningen kan föras på telefon eller via videosamtal. Detta går din Divorce Planning-koordinator igenom med dig.
När du beställt en produkt så som ett webinar eller checklista får du i samband med din orderbekräftelse länk till webinaret eller checklistan. Du hittar dina samtliga ordrar under "Min Profil" och "Mina ordrar". Du kan sedan välja att gå vidare till respektive ordernummer för att få tillgång till produktens orderdetaljer samt länkar till den produkt du beställt.
Så länge man vill och känner ett behov. Man kan vara med både innan, under och efter ett uppbrott.
Ja, vem som helst kan ta del av Endbirghts tjänster. Du kan enkelt bli medlem idag, imorgon eller i övermorgon oavsett om du befinner dig i en skilsmässa eller separation just nu eller om du vill använda Endbright som en plats dit du vänder dig för information, kunskap eller bara support. Här och eller inför framtiden. Kanske känner du någon som behöver hjälp, eller så är du på annat vis exponerad för en separation eller skilsmässa. Alla är välkomna.
Ja, vi tillhandahåller Endbrights tjänster till företag. Kontrollera med din nuvarande arbetsgivare om ditt företag är anslutet till Endbright. Kika gärna på vår Företagssida. Vi erbjuder även våra tjänster via Benify. Är din arbetsgivare ansluten hit så erbjuds du ett rabatterat pris på ditt medlemskap.
Ja, du kan avsluta ditt medlemskap när som helst. För att avsluta ditt medlemskap vänligen gå in på din "Profil" och sedan "Mitt Medlemskap". Gå vidare till "Handlingar" och tryck därefter på "Annullera". Är du i den fria provperioden, om sådan erbjuds, har du ej längre tillgång till Endbright per omgående. Har du betalat har du fortsatt tillgång Endbright tills dess att den förbetalda perioden är slut. Har du frågor, vänligen maila oss på hello@endbright.se.
Vi jobbar inom områdena Juridik, Ekonomi & Välmående. För att kvalificeras in som Rådgivare hos oss krävs följande inom respektive område:

Välmående:

  • Legitimerad Psykolog: Innehar psykologexamen Universitet, 5 år plus 1 år under handledning av legitimerad psykolog.
  • Relationsexpert, genom certifierat institut
  • Coach, genom certifierat institut.
  • Läs mer på: https://www.psykologforbundet.se.
Ekonomi:

  • Civilekonom: Innehar civilekonomexamen Universitet, 4 år.
  • Motsvarande universitetsexamen inom ekonomi eller finans.
  • Läs mer här: https://www.civilekonomerna.se
Juridik:

  • Jurist: Innehar juristexamen Universitet, 4,5 år.
  • Advokat: Innehar juristexamen Universitet, 4,5 år samt arbetat som jurist i 3 år och avklarat advokatexamen.
  • Läs mer om dessa kriterier på: https://www.advokatsamfundet.se.
Vänligen maila oss på hello@endbright.se.