Vi hjälper dig med bodelningsavtalet

Sedan vi introducerade våra olika Bodelningspaket har vi sett en ökad efterfrågan kring att få hjälp med bodelningsavtalet. Många har använt våra digitala avtal (som vi tillhandahåller genom vår partner Lexly), men från och med nu kan vi även erbjuda hjälp med att skriva egna bodelningsavtal för er som behöver det. Detta genom våra kunniga jurister och till ett konkurrenskraftigt pris.

Bodelningsavtalspaketet – individuell eller par – ger stöd och hjälp med helheten i din bodelning, ekonomiskt och juridiskt. Du/ni får både juridisk och ekonomisk rådgivning och den juridiska rådgivaren upprättar sedan bodelningsavtalet och granskar detta tillsammans med dig/er.

Detta paket är lämpligt för dig/er som till exempel:

  • Har en eller flera gemensamma fastigheter (bostäder, sommarstuga, mark med mera)
  • Har olika ekonomiska förutsättningar
  • Har gemensamma affärer eller bolag
  • Har en samsyn kring bodelningen*

Våra nya avtalspaket

Bodelningsavtalspaketet – individuell
Pris: 7 599 kronor

Bodelningsavtalspaketet för par
Pris: 9 599 kronor

För dig som bara har behov av den juridiska hjälpen kan vi även erbjuda enbart juridiska rådgivning och avtalsskrivning. Till er hjälp kan vi erbjuda våra jurister Sarah Mingert och Karoline Lindow. Dessa rådgivningar kan man använda både som enskild individ eller som par till samma pris.

Juridisk rådgivning + bodelningsavtal med Sarah Mingert
Pris: 5 999 kronor

Juridisk rådgivning + bodelningsavtal med Karoline Lindow
Pris: 5 999 kronor

* OBSERVERA: Våra olika bodelningsavtalspaket förutsätter att det inte föreligger en tvist. För att få hjälp med att upprätta samt granska ett bodelningsavtal inom ramen för Endbrights tjänst krävs att du och din motpart är överens. Behöver du ett juridiskt ombud som företräder dig i din bodelning vänligen ta kontakt med hello@endbright.se för vägledning till rätt hjälp.

Vill du hellre använda digitala avtal är du välkommen att ta del av erbjudandet från vår partner Lexly. Genom oss får du 10% på alla avtal, och hos Lexly kan du även hitta andra digitala avtal, exempelvis gåvobrev och samboavtal.