Alla Michaels tjänster

Michael Larsen är vår nya expert inom Välmående. Han arbetar som kris- och relationscoach, föreläsare och författare. Michael driver bloggen separation.se och har även gästat Nyhetsmorgon för att prata om relationer. Läs intervjun för att lära känna Michael!

Hur känns det att bli en del av Endbright?

Det känns fantastiskt roligt att få jobba med Charlotte och hela teamet. Sannerligen inspirerande och stort förtroende för allas kompetensområden! Endbright är dessutom någonting som fyller ett stort tomrum i samhället: en tjänst som hjälper människor att ta sig igenom en separation eller skilsmässa, och sedan komma vidare. Vi kommer helt enkelt hjälpa många människor framöver.

Du är Endbrights nya expert inom Välmående. Vad kan våra medlemmar förvänta sig av dig?

Medlemmarna kan förvänta sig en hjälpande hand, gedigen erfarenhet, tydliga redskap för att kunna läka känslomässiga sår. Liksom hopp för framtiden även om nuet känns förfärligt.

Mitt mål är att vägleda människor att kunna landa på fötter efter ett uppbrott. Jag vill att de som är i kontakt med mig ska känna sig trygga, se möjligheter och känna att jag tror på deras inneboden resurser. Det finns mer i “reservtanken” än vi kan föreställa.

Vad är dina bästa tips för någon som skiljer sig eller befinner sig i
ett uppbrott?

Mitt tips är att påminna sig själv om att vi läker. Känslomässiga sår blir till ovärderliga erfarenheter om vi är öppna för att lära genom smärtan. Svartmåla inte ditt ex även om du känner dig fruktansvärt sviken och övergiven. Använd din tid på bästa sätt och slösa inte energi på självanklagelser (även om ligger nära till hands).