Vi gläder oss…

… över att presentera Helena, jurist med specialinriktning på familjerätt. Helena jobbar på Verahill Familjejuridik som Endbright samarbetar med.

Det kan vara svårt att navigera alla de juridiska frågor som dyker upp i samband med en skilsmässa eller separation. Jag upplevde det själv som en djungel. Också väldigt formellt och statiskt. Visst, lagen är och måste vara statisk, den är ryggraden i vårt rättssystem. Men, när man själv är orolig, ledsen eller uppjagad är det ibland svårt att ta in vad som egentligen gäller. Precis som att Endbright som forum och plattform idag kan finnas till och avstigmatisera mycket kring skilsmässa, så ser vi hur vårt rättsväsende också så sakteligen förändras i sin framtoning. Det är inte fullt så många mörka kostymer och skyhöga timarvoden som det en gång var. Man hjälps åt på ett annat sätt, framtoningen blir mänskligare. Här känner jag, i den löpande kommunikation jag har med Verahill, att vi matchar i vårt ”tänk” och fattas bara att vi kan dela med oss av detta till alla våra medlemmar.

Såhär skriver Helena själv kring sitt arbete:

“Det är oerhört inspirerande att få leda ett processteam med barnets bästa i fokus på en modern och nytänkande juristbyrå som Verahill. Mina ledord är kompetens, professionalitet och engagemang genom hela ärendets gång. Jag brinner för att arbeta mot långsiktigt hållbara lösningar i de tvister vi driver.”  

Spot on!

Helena kommer finnas tillgänglig för Endbright’s medlemmar i att svara på frågor, vid vissa givna tillfällen, samt kunna hänvisa till hjälp och rådgivare i nästa steg. En del hjälp kan man få direkt genom våra tjänster, och en del genom Verahill.

Vi tänkte dra igång redan nu med en liten frågestund! – Ni får väldigt gärna skriva in till oss här i kommentarsfältet eller på info@endbright.se. Alla frågor och tankar är välkomna högt och lågt! Så kommer vi samla ihop detta och publicera med svar inom kort.

Ha en fin kväll,

Charlotte