Endbright Möter… Klara Zimmergren!

Idag är vi glada att dela med oss av ett nytt avsnitt av ”Endbright Möter…” där vi gästas av ingen mindre än Klara Zimmergren.

Klara Zimmergren är skådespelare, programledare, manusförfattare och komiker. Hon har synts flitigt i några av Sveriges mest populära TV-serier och filmer, lett flertalet radioprogram i Sveriges Radio samt vunnit kristallen två gånger på rad för humorserien ”Mia & Klara”. Nu är hon aktuell med sin föreställning ”Allt kommer bli bra”. En föreställning om att inte leva det ”rätta livet” enligt det manus som förväntas efter att man fyllt 50.

I detta podcast-avsnitt talas om att skämta om ämnen som handlar om att hålla uppe en fasad, vara lycklig, tycka mycket om sina barn, för den delen ha barn och en partner att vara lycklig med – och så de som inte har något av detta och hamnar i utsatta situationer. Något vi fått ta del av i den populära SVT-serien ”Mia & Klara”.

Klara lyfter också känslan av att behöva planlägga allt och inget som ensamstående, om att vänja sig vid det egna sällskapet, stundtals njuta av det men också att sakna tvåsamheten.

Vi får även lyssna till bakgrunden till Klaras tredje sommarprat i Sveriges Radio där hon talar om hur blixten slog ner när hennes pappa berättade att hennes föräldrar skulle separera och att hon senare själv kom att separera och hoppades på att få följa med i sonens resväska när han skulle på semester med sin pappa. Detta sommarprat fick oss på Endbright att jubla.

Missa inte detta avsnitt.

Endbright Möter… Klara Zimmergren finns där poddar finns!