Första eller sista julen?

Kanske har du redan fattat beslutet. Kanske ligger inte beslutet hos dig. Kanske tvekar du i ditt beslut eller så blir detta julen som gör att du tar steget.

För många är julen den tid då, på ett eller annat sätt, beslutet att avsluta en relation fattas. Beslut som, beroende på anledning och omständigheter, kan vara förknippat med sorg, vemod eller ilska men även ge stor lättnad, frihet eller tillförsikt.

Kanske är detta din sista jul i den relation eller familjestruktur som är den du idag lever i, kan och känner så väl.

Men, det kan också vara den första julen. En första jul där du vänder blad och blickar mot något nytt. Även detta kanske med vemod, tvekan eller ovisshet. Eller så är det även med beslutsamhet, nyfikenhet eller till och med hopp. Första jular kan vara överväldigande och befriande. Att vända blad mot något nytt. Utmaningarna är stärkande och helande.

Oavsett om det är första eller sista julen där du befinner du dig just nu så finns vi där när kompassen inte riktigt hamnar rätt. Vi vägleder och är ditt bollplank. Denna julen och fler jular framöver. Nya beslut fattas, nya sätt att fira jul skapas, nya relationer skapas för stora och för små. Första, sista eller mittemellan-jularna.

Så, nu tar vi jul. En god, bra jul.

God jul från mig och från oss på Endbright

Separationsakuten håller öppet hela julen! Alla dagar mellan den 23 december och 2 januari kommer våra Divorce Planning-koordinatorer finnas tillgängliga för en GRATIS konsultation – för att lyssna, ge råd och vägleda dig i rätt riktning och till rätt hjälp.