Endbright Möter… Christian Daun!

Lyssna på Endbright Möter… Christian Daun!

I ett nytt avsnitt av Endbright Möter… möter vår grundare Charlotte Christian Daun, journalist, författare och inte minst krönikör här på Endbright. Christian är frånskild och tvåbarnspappa som delar med sig öppenhjärtigt i såväl Svenska Dagbladet som på Endbright om sin egen separation. Han är också högaktuell med sin senaste bok Draksådd : om haverier och fiaskon när ”kommunen ska sättas på kartan”.

I detta avsnitt talas det om att vara i separationens kris, i stormens öga, om att förhålla sig som ex-partners i föräldraskapet och att vara i och hantera det individualistiska tinderlandskapet och det nya dejtinglivet. Christian talar också om skrivandets tröst genom sin separation och om måndagarnas baksmälla efter helgen med barnen.

I avsnittet tas bland annat upp Christians tankar kring STV-serien Gift vid första ögonkastet och avsaknaden i att hålla ihop, även när det skaver. Läs mer om hans tankar kring detta här, här finner du också hans samtliga Endbright krönikor. I helgen kommer också ny krönika av Christian, håll utkik här på sajten.

Missa inte detta avsnitt, finns där poddar finns!