Endbright erbjuder chatt för unga genom Allbry

Barnen påverkas alltid av en separation eller skilsmässa, det är ofrånkomligt. Ibland är det svårt som förälder att nå fram till barnet, kanske är hen arg eller ledsen och anklagar dig eller er som föräldrar. I många fall är ett utomstående stöd det viktigaste man kan ge sitt barn i det läget.

Endbright har därför startat ett samarbete med den digitala kuratorstjänsten Allbry, där ditt barn kan få hjälp att ventilera sina tankar och få stöd i sina känslor. Allbry finns för barn och unga upp till 16 år, och är en chatt dit barnet kan vända sig. Med samarbetet med Allbry tar Endbright ytterligare steg för att erbjuda helhetslösningar till hela familjen under hela separationen eller skilsmässan.

Genom vårt samarbete kan Endbright erbjuda kuratorssamtal för barn och ungdomar upp till 16 år genom Allbrys chatt. Vi har även en kurator, Botrus Botrus, dedikerad till Endbright. I tjänsten ingår tre månaders fri chatt med en kurator, samt ett videosamtal. Priset är 549 kr.

Vad är Allbry?

Allbry är en digital kurator vars primära tjänst riktar sig mot skolan och elevhälsan. Genom sin chatt avlastar och stöttar Allbry den befintliga elevhälsan med sina digitala kuratorer, och arbetar tillsammans med övriga professioner, exempelvis skolsköterska, skolpsykolog och specialpedagog, för att skapa bästa möjliga förutsättningar att klara skolgången men också en trygg miljö för lärande och utveckling.