För investerare

Endbright, en digital helhetsplattform för hjälp i separation eller skilsmässa, har idag en fungerande B2C-tjänst där man har ett etablerat ”Proof of Concept”. Endbright säljer rådgivning inom juridik, ekonomi och välmående till registrerade kunder, både styckevis och i paketlösningar.

Endbright har sedan bolaget startade 2019, kartlagt och analyserat den data som man fått in via mer än 150 000 personer för att kunna möta relevanta behov inom affärsområdet. Endbright är den första tjänsten i sitt slag inom en alltmer digitaliserad “relations-marknad”.

Att registrera sig hos Endbright är gratis och utöver möjlighet att köpa rådgivning får man en stor mängd innehåll såsom faktaartiklar, webinars, podcast mm. Centralt i erbjudandet är Endbrights unika tjänst Divorce Planning™.

Endbright är i ett läge med fokus på expansion i form av fler registrerade användare, betalande kunder, samarbetspartners samt nya marknader. Därtill utvidgas nu affärsmodellen genom att rikta sig mot B2B-kunder, företrädesvis via medarbetar- och förmånsplattformar såväl som direkt mot små till medelstora företag.

Utöver detta har en unik försäkringslösning tagits fram och Endbright är i dialog med ett antal olika försäkringsaktörer.

Bolaget har en målsättning att expandera verksamheten internationellt under senare delen av 2023, med start i Storbritannien.

Intresserad av att investera? Kontakta:

Charlotte Ljung, VD & grundare

Bo Erlandsson, Finansiell rådgivare

Endbright i media

SR Ekot
TV4
DI Weekend
GP
Breakit
Sydsvenskan
DI Digital
SVT
DI
SR
Femina
SvD
MåBra
Damernas Värld
P4
Expressen
Aftonbladet
BBC