EFTER din skilsmässa eller separation

Baserat på dina svar är du och din partner färdiga med alla praktiska delar av er skilsmässa eller separation och ska nu inleda era nya liv. Hur skapar du en god relation med din medförälder? Hur hittar du mål och mening i din nya situation. Här får du fakta kring din situation och tips på vilka av Endbrights tjänster som du kan behöva.

1. Hur lång tid tar läkningen?

När den praktiska delen av skilsmässan är klar tänker många att man är färdig. Då infinner sig den känslomässiga läkningsperioden och vägen mot acceptans.

2. Problem med välmåendet?

Är sömnen åt skogen? Har du svårt att komma ur ensamheten? Vi har tipsen för ett bättre välmående! Och hjälper inte dessa tips finns det hjälp att få.

3. Barnens situation

Växelvis boende, boendeförälder, underhållsbidrag… Det finns många nya begrepp som man behöver ta till sig när man är skild och har barn. Läs mer om vad som gäller för barnen.

4. Vårdnadstvist

Kanske har ni varit ense om barnen innan, eller så har det varit ett ständigt trätoämne. Vårdnadstvist bör undvikas till varje pris, inte minst för barnens skull. Läs på!

5. Ny ekonomi & bostad

Hur ska jag klara mig med bara en inkomst? Hur ska jag kunna skaffa ny bostad? Ett stort orosmoment under skilsmässan brukar vara den egna ekonomin, särskilt när det gäller bolån.

6. Semester & helger

Efter en separation eller skilsmässa brukar den verkliga prövningen komma i samband med helger och semestrar, särskilt om man har barn. Vi har samlat råd och tips!

7. Ta hjälp av en gratis kundrådgivare

Endbrights kostnadsfria kundrådgivare kan hjälpa dig med dina frågor och tillsammans kan ni lägga en plan för vilka steg som du behöver ta härnäst. Boka nedan eller chatta med oss.

Endbright rekommenderar tjänster som passar dig

Endbright kan hjälpa!

Oavsett var du befinner dig i din skilsmässa eller separation finns vi där. Vi vet av erfarenhet att det tar lång tid, och du är inte ensam. Vi kan hjälpa. Prata med en kundrådgivare idag.


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev får du erbjudanden på våra tjänster och tips och råd kring separations- och skilsmässoprocessen. Som tack för att du prenumererar får du en rabattkod på 10% att använda på valfri tjänst.