Skilsmässa online med Endbright

En skilsmässa är mer än en skilsmässoansökan online hos tingsrätten. Med skilsmässan följer frågor om bodelning, vårdnad, välmående, boende, ekonomi…

Endbright hjälper med HELA skilsmässan

Endbright ger stöd online genom hela skilsmässan eller separationen. Hos oss finns all rådgivning du behöver: juridik, privatekonomi, välmående, barn & familj och boende.

Endbrights tjänster är digitala och och sker via video i vår säkra plattform, så oavsett var du bor kan du få hjälp! Du kan använda Endbrights tjänster både som gift och som sambo, som par eller individuellt.

Börja med en gratis kundrådgivning!

Våra kundrådgivare hjälper dig att kartlägga din situation och tillsammans gör ni en plan för hur du ska genomföra din separation eller skilsmässa. Våra kundrådgivare kan liknas vid personliga koordinatorer – som hjälper dig genom processen, och det är GRATIS att ta hjälp av dem.

Boka idag för att få hjälp!

Processen för skilsmässa steg för steg!

När man pratar om skilsmässa är det ofta själva processen att ansöka om skilsmässa som man pratar om. Ansökningsprocessen är ofta en av de enklare delarna i en skilsmässa, och kan numera hanteras helt online om man vill.

Vi har satt samman en steg-för-steg-guide för ansökningsprocessen. Där får du all information om vad du behöver för din ansökan till tingsrätten, vad det kostar, var du kan beställa personbevis och hur det fungerar med fullföljd.

Själva ansökan är dock bara en liten del av hela processen, och Endbright kan hela tiden kan hjälpa dig med allt juridiskt stöd som du behöver kring bodelning och vårdnad, och med ekonomisk och psykologisk hjälp.

Exempel på vad Endbright erbjuder

  • En konkret plan framåt utifrån dina behov, med rekommendationer om vilka rådgivningspaket eller enskilda rådgivningstjänster du behöver
  • Skräddarsydda förslag för den rådgivning du kommer att behöva inom exempelvis juridik, ekonomi och välmående
  • Ett personligt stöd som lyssnar och kommer med tips och råd
  • Fakta om de regler som gäller genom hela processen
  • En tydlig kostnadsbild av den hjälp du kommer att behöva under din separation eller skilsmässa

Utöver kundrådgivning erbjuder Endbright såväl enskilda sessioner med rådgivare, som rådgivningspaket där vi satt samman olika tjänster till ett förmånligt pris. Allt självklart enkelt tillgängligt online.

Boka rådgivningar
Skilsmässa rådgivning

Mer läsning

Behöver du hjälp?

Endbright finns där för att stötta dig. Hos oss kan du boka både rådgivningspaket och enskilda rådgivningssessioner med våra experter. Om du är osäker, kontakta oss eller boka en gratis kundrådgivning!