Medlemskap - Endbright

Gratis Baskonto

0 kr
Registrera dig Köp av rådgivning och paket ingår ej.

Baskonto - en bra början

 • Ett gratis Baskonto ger dig tillgång till artiklar, krönikor, inlägg av experter och fakta, och du får även vår egen "Lilla Skilsmässoboken".
 • Du får tillgång till att boka vår Divorce Planning till en kostnad av 139 kronor, för att få en första genomgång av din situation.
 • Varje vecka får du ett nyhetsbrev med tips om läsning, information och fakta.

Löpande Standardkonto

139 kr
Registrera dig Ingen bindningstid, avsluta när du vill.

Full tillgång med Standardkonto

 • Med Standardkonto kan du köpa våra förmånligt prissatta rådgivare och rådgivningspaket, 30-60% billigare än hos fristående aktörer.
 • Du får en första kostnadsfri Divorce Planning som ger dig en plan för din separation och full kostnadskontroll.
 • Tillgång till allt innehåll - webinars, artiklar, krönikor, fakta, vår egen "Lilla Skilsmässoboken", samt erbjudanden & rabatter från väl utvalda partners.
 • Varje vecka får du ett nyhetsbrev med tips om läsning, information och fakta.

Halvår - Standardkonto

834kr
695 kr
Registrera dig Övergår till löpande efter ett halvår. Därefter ingen bindningstid.

Halvårskonto - prova på Endbright

 • Om du väljer att teckna ett Standardkonto för ett halvår får du FÖRSTA MÅNADEN GRATIS!
 • Du får då tillgång till alla våra tjänster under ett helt år, utan att behöva fundera!
 • Att teckna ett halvårsmedlemskap kan vara ett bra sätt att prova på våra tjänster.

Helår - Standardkonto

1668kr
1529 kr
Registrera dig Övergår till löpande efter ett år. Därefter ingen bindningstid.

Helårskonto - ett förmånligt erbjudande

 • Om du väljer att teckna ett Standardkonto för ett helt år får du FÖRSTA MÅNADEN GRATIS!
 • Du får då tillgång till alla våra tjänster under ett helt år, utan att behöva fundera!
 • Våra medlemmar är ofta med oss i långt över ett år, så detta är ett förmånligt erbjudande.

Vad är Endbright?

Som Sveriges första Divorce Planning-tjänst erbjuder Endbright® sina medlemmar vägledning och rådgivning genom separationsprocessens ALLA delar och faser.

Vårt erbjudande spänner från juridik och lagliga rättigheter under processen, ekonomiska perspektiv, boendefrågor och barnfrågor, till din emotionella och mentala hälsa.

Med vår unika tjänst Divorce Planning™ får du hjälp med att ta fram en plan för hur du ska genomföra just din separation eller skilsmässa. Genom planen får du kontroll på vad processen kommer att kosta totalt.

Du har tillgång till alla tjänster inom en och samma digitala plattform, så oavsett var du bor kan då få hjälp av våra noga utvalda och förmånligt prissatta rådgivare.

 

Läs mer om Endbrights erbjudande

Det här får du!

Här är en översikt över vad du får tillgång till beroende på vilket konto du väljer att registrera.

 

Det här säger våra medlemmar

“Tack Endbright för att ni finns! Jag hade inte klarat det här utan er. Ni fick mig att våga ta steget och att hålla huvudet över vattenytan när det varit som mest turbulent. Bara tanken att veta att ni finns där och omhändertar med den värmen och expertisen har gjort mig lugnare i de mest oroliga stunder. Jag är så tacksam för all den hjälp jag fått av er.”
Sara
“Det tuffaste för mig har varit tiden efter skilsmässan. Att återhämta mig psykiskt och att anpassa mig efter det “nya livet”. Jag är stolt över mig själv att jag vågade ta hjälpen, men även väldigt tacksam för att ni på Endbright hjälper mig att finna ett lugn och trygghet i detta nya kapitel. Jag vet att allt kommer bli bra, men det är tufft. Att ni finns där ger mig kraft och styrka!”
Daniel
“Med Endbright har jag funnit ett lugn i min skilsmässa och hopp om framtiden. Jag känner mig trygg inför de förändringar som kommer och sakta håller på att ske. All information, stöttning och hjälp från er har hjälpt hela familjen. Tack Endbright för att ni finns där för mig. Jag önskar fler hittar till er!”
Malin
“Ni är så himla bra. Känner försiktigt en förhoppning om att allt kan lösa sig ändå tack vare kontakten med er. Den hjälp jag fått av er kring allt som rör min skilsmässa har varit så värdefull. Jag vet att det kommer vara tufft framöver men det hjälper så att veta att ni finns.”
Emelie
“Tack för att ni skapat ett forum där vi människor kan hämta stöd och kraft när frågor och funderingar uppstår och livet också kan vara tuffare. Jag rekommenderar er varmt till alla jag hör är vilsna. Ni behövs!”
Jessica
“Era råd och tips räddade mig. Jag känner mig mycket tryggare i att gå vidare nu. För mig betyder det mycket att veta att jag alltid kan återkomma till er när det känns jobbigt. Tack Endbright!”
Tobias

Om Endbright

Endbright® finns till för att hjälpa och ge support till de som funderar på, har gått igenom eller är mitt uppe i ett uppbrott, en skilsmässa eller en separation.

Våra sätt att idag leva ihop, och att inte leva ihop, förändras. Men ändå ligger vår omvärld lite efter och fångar inte riktigt upp den som står inför alla de frågor och utmaningar som ett uppbrott kan innebära. Trots att statistiken talar sitt tydliga språk.

Många mår dåligt. Många tvingas göra avkall och genomgå stora förändringar både praktiskt och faktiskt.

Endbright är en plattform som erbjuder olika nivåer av support och praktisk hjälp. En plats där man inte bara hanterar juridik, ekonomi och nödvändiga formalia, utan inkluderar allt ifrån flyttfrågor till olika familjeperspektiv men även de mentala bitarna. Helheten med andra ord.

Alla som kommer till Endbright skall få känna tro på framtiden och förhoppningsvis kunna se lite ljusare på saker och ting.

Endbright är tjänsten jag önskar att jag hade haft tillgång till när jag skilde mig.

In sickness and in health,

Charlotte Ljung
Grundare av Endbright

Läs mer Stäng

Ett urval av våra partners