Hjälp genom hela skilsmässan

I Endbrights kostnadsfria kundrådgivning får du personlig hjälp med att ta fram en plan som passar dig. Därefter kan du boka den rådgivning du behöver med våra experter inom juridik, ekonomi, välmående, barnfrågor & boendefrågor. Alla våra tjänster är digitala, så Endbright kan hjälpa dig oavsett var du bor.

Vad kan kundrådgivaren hjälpa till med?

  • I vår kostnadsfria kundrådgivning guidar vi dig till det stöd som behövs inom exempelvis juridik, ekonomi & välmående.
  • Din personliga kundrådgivare hjälper dig att ta fram en helhetsplan som passar dina förutsättningar.
  • Konsultationen sker via video i säker miljö i vår plattform.
  • Kundrådgivningen är gratis, och det finns inget köptvång till vidare specialistrådgivning.
Skilsmässa rådgivning

Varför använda Endbright?

Skilsmässa och separation är en jobbig process, och det behövs ork och initiativ för att ta sig an det. Med Endbright blir processen enklare då vi hjälper dig lägga upp en plan och kan erbjuda såväl enskilda sessioner som förmånliga paket anpassade för dina behov. Endbright håller dessutom förmånliga priser:

  • Kundrådgivning: 0 kr, ger dig en plan för vad just du behöver göra
  • Enstaka specialistrådgivningstimmar: 649 – 999 kr/session, beroende på rådgivare
  • Rådgivnings- och avtalspaket: ca 2 500 – 9 000 kr beroende på innehåll och omfång

Vi har stöttat hundratals personer i deras separationer. Nedan kan du läsa några av deras upplevelser:

”Det tog emot att ta hjälp till en början, jag kände att detta reder jag ut själv. I efterhand är jag väldigt glad att jag tog den. Det har hjälpt både mig och familjen.”

account_circle

Christian

”Jag är verkligen tacksam för den stöttning ni gett mig. Med er har jag aldrig känt mig ensam utan vetat att stödet alltid finns där. Tack!”

account_circle

My

”Ni är bäst! Jag önskar att fler tog hjälp av er. Det är det bästa beslutet jag tagit i min skilsmässa.”

account_circle

Ann

”Tack Endbright! Hos er har jag funnit både tröst, stöd och praktisk hjälp. Jag börjar äntligen känna hopp.”

account_circle

Jasmine

”Tack Endbright för att ni finns! Jag hade inte klarat det här utan er. Ni fick mig att våga ta steget och att hålla huvudet över vattenytan när det varit som mest turbulent.”

account_circle

Sara

”Det tuffaste för mig har varit tiden efter skilsmässan. Att återhämta mig psykiskt och att anpassa mig efter det “nya livet”. Jag är stolt över mig själv att jag vågade ta hjälpen.”

account_circle

Daniel

”Med Endbright har jag funnit ett lugn i min skilsmässa och hopp om framtiden. Jag känner mig trygg inför de förändringar som kommer och sakta håller på att ske. ”

account_circle

Malin

”Ni är så himla bra. Känner försiktigt en förhoppning om att allt kan lösa sig ändå tack vare kontakten med er. Rådgivningen jag fått kring min skilsmässa har varit så värdefull.”

account_circle

Emelie

”Tack för att ni skapat ett forum där vi människor kan hämta stöd och kraft när frågor och funderingar uppstår och livet också kan vara tuffare. Jag rekommenderar er varmt till alla!”

account_circle

Jessica

”Era råd och tips räddade mig. Jag känner mig mycket tryggare i att gå vidare nu. För mig betyder det mycket att veta att jag alltid kan återkomma när det känns jobbigt.”

account_circle

Tobias

Vill du veta mer?

Läs mer om hur vår kundrådgivning fungerar, eller boka ett möte direkt för att få svar på dina frågor. Du kan också chatta med oss i kundtjänsten för att få mer information.