Så slipper du tänka på timing av bostadsförsäljningen

Idag skriver vår boendeexpert Vanja om ”mellanboende”. Var ska man bo mellan det att man sålt den gemensamma bostaden och köpt en ny bostad man ännu inte har tillträde till? Läs mer om Norbans erbjudande för mellanboende nedan!

Vi förstår att det inte är ovanligt att viljor går isär vid en separation. Det är inte heller ovanligt att ena parten är mer drivande än den andra. Drivande i att gå i mål och starta det nya kapitlet. Ett ganska vanligt scenario är att den som är mer driven skaffar nytt boende före den andra och pushar ganska hårt för att den gemensamma bostaden ska säljas.

En möjlighet som vi på Norban erbjuder alla kunder i den här situationen är tillgång till ett ”mellanboende”. Vi har nämligen ett exklusivt samarbete med Strawberry Living, som ägs av Petter Stordalen och är en del av Nordic Choice Hotels. Tillsammans med Strawberry Living kan vi garantera att du eller din partner, eller båda, kan flytta in temporärt i en bostad inom bara några dagar. Möblerad eller omöblerad. Man kan välja hur många rum man behöver och priset är konkurrenskraftigt jämfört med andra lösningar.

Mellanboende är ett utmärkt alternativ till att hyra i andrahand, bo på hotell eller tränga in sig hos en kompis eller släkting. Det är en möjlighet som ofta kan lösa några knutar i en redan pressad situation. Många använder mellanboende för att just matcha tajmingen av utträdet ur den gamla bostaden och inträdet i den nya, om man köpt nytt.

Vi erbjuder mellanboende i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs gärna mer och anmäl intresse via vår hemsida: https://norban.se/mellanboende.

Läs gärna mer om vårt samarbete med Norban.