Barnen i skilsmässan

Barnen påverkas alltid – men hjälp finns

Vid en separation eller skilsmässa är det oundvikligt att barnen påverkas, oavsett om den sker enligt bådas önskemål. Barnens hela livssituation förändras och de kan inte påverka situationen hur gärna de än vill. Som förälder vill man alltid barnens bästa, men i den svåra situation som en skilsmässa är, där det kanske är mycket konflikt och sårade känslor, kan barnen lätt hamna i kläm.

Endbright kan hjälpa dig och dina barn!

Det första steget mot att få hjälp är att boka en Divorce Planning, där du kan få hjälp av våra duktiga Divorce Planning-koordinatorer med att bena ut dina behov och lägga en plan för vilken typ av rådgivning du kan behöva. Din första Divorce Planning är gratis.

Endbright erbjuder även färdiga rådgivningspaket med fokus på barn och medföräldraskap. Dessa paket är förmånligt prissatta och anpassade för de frågor och behov som ofta uppkommer kring barnen. Om dessa paket passar dig är du hjärtligt välkommen att boka dem direkt!

Endbright tipsar om Vårdnadspaketet – för dig som behöver stöttning i vårdnad & medföräldraskap.

Endbright tipsar om Medling med Christine Radell – för dig som vill lösa konflikt kring barnen utanför domstol.

Det går att skapa ett nytt familjeliv

Även om det kanske inte känns möjligt just nu så finns det separerade par som lyckas få till ett bra familjeliv även med nya partners inblandade.

Endbright erbjuder även ett brett utbud av rådgivningstjänster som berör vårdnad, familjesituation och barns & föräldrars välmående. Du träffar våra rådgivare digitalt eller via telefon så de är tillgängliga oavsett var du befinner dig i landet.

Endbright tipsar om Vårdnadspaketet – för dig som behöver stöttning i vårdnad & medföräldraskap.