Barnen i skilsmässan

Barnen påverkas alltid – men hjälp finns

Vid en separation eller skilsmässa är det oundvikligt att barnen påverkas, oavsett om den sker enligt bådas önskemål. Barnens hela livssituation förändras och de kan inte påverka situationen hur gärna de än vill. Som förälder vill man alltid barnens bästa, men i den svåra situation som en skilsmässa är, där det kanske är mycket konflikt och sårade känslor, kan barnen lätt hamna i kläm.

Endbright kan hjälpa dig och dina barn. Börja med en Divorce Planning, där du kan få hjälp med att bena ut dina behov och lägga en plan för vilken typ av rådgivning du kan behöva. Här kan du läsa mer om Divorce Planning, och här kan du boka din Divorce Planning direkt.

Endbright erbjuder därefter ett brett utbud av rådgivningstjänster som berör vårdnad, familjesituation och barns & föräldrars välmående. Du träffar våra rådgivare digitalt eller via telefon så de är tillgängliga oavsett var du befinner dig i landet.

Vi erbjuder även färdiga rådgivningspaket. Dessa paket är förmånligt prissatta och anpassade för de frågor och behov som ofta uppkommer kring barnen.

Föräldrapaketet

Passar för dig som behöver stöttning i ditt föräldraskap. Fokus på föräldracoaching och familjejuridisk stöttning, Divorce Planning ingår.

Medlingspaketet

Passar dig som vill undvika konflikt kring barnen. Fokus på medling mellan dig och din medförälder, Divorce Planning ingår.

Det går att skapa ett nytt familjeliv

Även om det kanske inte känns möjligt just nu så finns det separerade par som lyckas få till väldigt bra familjeliv även med nya partners inblandade.

!
Registrera dig GRATIS för att läsa mer!
Registrera dig snabbt och enkelt för att fortsätta läsa!
Redan registrerad? Logga in