Samboavtal

När ni fyllt i alla uppgifter och skickat in det kommer en jurist att sammanställa samboavtalet, och detta skickas sedan till era e-postadresser för digital signering.

Personuppgifter
Egendom

Ett samboavtal innebär att man helt eller delvis avtalar bort sambolagen. Den säger att sambors gemensamma bostad och bohag utgör samboegendom, om egendomen inköpts för gemensam användning. I samboegendomen ingår inte enskild egendom. Det ni nedan väljer att hålla som enskild egendom kommer alltså INTE att ingå i en bodelning.


Tidigare samboavtal 


Bevittning 

Samboavtal behöver inte bevittnas men det ger extra trygghet. Om ni redan nu vet vem som ska bevittna kan ni skriva in namnen nedan, men vittnesnamnen kan också skrivas in för hand i det slutliga samboavtalet.


Nästa steg 

Ni har nu uppgett samtliga uppgifter som behövs för ett avtal. Endbright kommer nu att sammanställa dessa uppgifter i ett samboavtal som därefter skickas till er för digital underskrift. Om det är något du är osäker på kring de uppgifter du lämnat, skriv det i textfältet nedan så återkommer vi till dig via mail. Om du har övriga frågor eller funderingar, maila oss på kundtjanst@endbright.se.