Vinn Moa Herngrens bok ”Skilsmässan”

Vi hade förmånen att ha Moa Herngren i vår podd ”Endbright möter…” häromveckan. Moa är manusförfattaren bakom bland annat ”Bonusfamiljen”, och hon har också skrivit flera böcker.

Nu lottar vi ut 10 ex av hennes senaste bok, ”Skilsmässan”, bland er som registrerar er på Endbright mellan 19 september och 31 oktober.

Att registrera sig är enkelt och helt GRATIS och du får då tillgång till allt vårt innehåll, vårt nyhetsbrev och till att kunna boka våra tjänster.

Vad handlar Skilsmässan om?

Bea och Niklas lever ett bekvämt liv på Östermalm i Stockholm. Men efter ett ganska bagatellartat gräl försvinner Niklas hemifrån. Bea tror att han ska komma hem när som helst, bara han lugnat ner sig. Men timmarna går och ingen Niklas kommer. Under dagarna som följer fortsätter han att hålla sig borta. Och ilskan växer hos Bea. Så här beter man sig inte efter ett långt äktenskap, med två döttrar. Hon tar barnen och åker till Niklas familjs sommarställe på Gotland. Bara för att han har en livskris ska det inte gå ut över deras semester.

Men när det kommer fram att han träffat en annan ställs allt på sin spets. Han är inte intresserad av att försöka lösa krisen, utan han vill skiljas. Hur kan han vara så känslokall och oresonlig efter alla år tillsammans? Å andra sidan kommer verkligen skilsmässan som en blixt från klar himmel? Är alltid den som lämnar den onda? Vad kommer fram när man börjar skrapa på ytan?