Vem vill du vara när din relation är över?

Ge inte andra möjligheten…

…att ha makten över dina känslor. Det finns bara en person som ska ha den makten och det är du.

Hur många av oss har inte ägnat alldeles för mycket tid på att oroa oss för andra, eller rättare sagt vad andra ska tycka och säga och vad de egentligen tycker om oss? Det har vi nog alla gjort och det hänger ihop med ”brist” på självkänsla och erfarenheter.

Ju äldre vi blir ju så byggs erfarenhetsbanken på men inte alltid självkänslan. Så även om vi kanske lagt den största känsligheten bakom oss påverkas vi ofta alldeles för mycket av vad andra tycker.

Vi kan (och gör säkert ibland) läsa in alldeles för mycket i vad någon säger. Varför svarade hen på det sättet? Har jag gjort något fel? Plötsligt är vi fast i tankarna, analyserar vidare och kan inte sluta tänka på det. Som om det inte räckte så blev också vårt humör sämre.

Nu kavlar vi upp ärmarna, nu kör vi nya tag! Häng med oss på måndag när vi kör nytt live webinar ”Hur går man vidare”. Vi kommer att gå igenom hur man tar sig vidare, och står på sig – mot sig själv, inte minst – när där inte längre finns en samhörighet. Det kan vara svårt att orka vara sann mot sig själv, och vem vill du vara när din relation är över?

Vi ses väl på måndag?

 

Ps. Imorgon är det också webinar, läs mer om detta genom denna länken. 

!
Registrera dig GRATIS för att läsa mer!
Registrera dig snabbt och enkelt för att fortsätta läsa!
Redan registrerad? Logga in