Vad är Endbright?

Som Sveriges första Divorce Planning-tjänst erbjuder Endbright stöd och råd genom HELA skilsmässan eller separationen. Genom våra personliga Divorce Planners får du hjälp med att ta fram en plan för hur du ska genomföra just din separation eller skilsmässa. Det är GRATIS att vända sig till våra Divorce Planners! Därefter kan du boka den rådgivning just du behöver med våra experter inom juridik, ekonomi, välmående, barnfrågor & boendefrågor.

Alla våra tjänster är digitala, så oavsett var du bor kan du få hjälp. Du kan använda Endbright oavsett om du är i ett äktenskap och skall skiljas, eller är om du är sambo och skall separera. Endbrights tjänster kan användas både individuellt eller som par.

Allt under ett tak!

Endbright ger dig tillgång till allt du behöver under din separation:

  • Vår unika kostnadsfria Divorce Planning-tjänst, ett stöd genom hela processen
  • Noga utvalda rådgivare specialiserade på området separation & skilsmässa
  • Förmånligt prissatta och digitalt tillgängliga tjänster & rådgivningspaket
  • Ett stort utbud av artiklar, fakta, webinars & kurser
  • Nyhetsbrev varje vecka med tips om läsning och fakta, samt vår egen “Lilla Skilsmässoboken”

Registrera dig GRATIS för att lära känna oss och ta del av hela vårt utbud!

Registrera dig

Endbright är enkelt – gör så här!

Boka Divorce Planning

1: Boka gratis Divorce Planning

I samtal med din personliga Divorce Planner får du hjälp med att ta fram en plan för just din separation eller skilsmässa. Divorce Plannern är som en projektledare – ”en skilsmässoplanerare” – som guidar dig till det fortsatta stöd som behövs inom exempelvis juridik, ekonomi & välmående.

Du kan fortsätta använda din Divorce Planner kontinuerligt under separationen och Divorce Planning ingår även i våra Rådgivningspaket.

Boka rådgivningstjänster och paket.

2: Boka tjänster & paket

Endbright har ett stort utbud av rådgivare och många rådgivningspaket, utformade för att passa en mängd olika behov. Du har tillgång till alla tjänster inom en och samma digitala plattform, så oavsett var du bor kan du få hjälp!

(PS: Du kan förstås boka våra tjänster även om du inte gjort en Divorce Planning innan!)

Endbright – nu med Klarna!

Boka nu, betala senare. Endbright erbjuder betalning med Klarna, som har flexibla betalningsalternativ i kassan! Med Klarna får du 30 dagar på dig att betala, helt utan räntor och avgifter!Vad säger våra kunder?

På Endbright får vi höra många historier om skilsmässor och separationer. Allas upplevelser är unika, men ofta finns det likheter. Likheter som man kan känna igen och finna styrka i. Läs om Carins skilsmässa och om hur Endbright hjälpte henne.

Varför Endbright?

Skilsmässa och separation är en jobbig process, och det behövs ork och initiativ för att ta sig an det som ligger framför dig. Utan Endbright lämnas du exempelvis att hantera följande:

  • Egen kvalitetssäkring av de rådgivare du använder
  • Eget arbete och tid för att läsa på och navigera processen
  • Du kan bli hänvisad till de möjligheter till rådgivning som ges där du bor
  • Svårare att få kontroll över kostnaderna

Utöver att du får en tydlig plan för din skilsmässa, stöd under hela processen och trygg hjälp där allt finns under ett tak, kan du minska dina kostnader genom att utnyttja Endbrights tjänster.

Läs mer om våra tjänster

Spara tid och pengar med Endbright!

Utöver att få alla tjänster samlade på ett ställe, och hjälp med processen genom en Divorce Planner, finns det ekonomiska uppsidor med att använda Endbright? Ja!

Alla skilsmässor ser olika ut, men när du använder Endbright har du flera förmåner som gör att din skilsmässa inte behöver bli ett ekonomiskt svart hål.

För att få en känsla för vad kostnaderna kan vara har vi jämfört Endbrights tjänster med ett genomsnitt av kostnader för fristående rådgivare:

1. Med Endbright

Börja med en Divorce Planning-konsultation – det är gratis! I denna lägger Divorce Plannern tillsammans med dig upp en plan för separationen och kommer fram till vilka olika tjänster eller rådgivningspaket som behövs över tid. Du får redan i detta skede koll på vad dina kostnader kan komma att bli!

Ett vanligt upplägg är att boka några av våra paket. Första-Steget-paketet är en vanlig start, därefter väljer många något av våra Bodelningspaket, eller Separationspaketet (för sambor) alternativt Skilsmässopaketet (för gifta). Efter ett tag kan du sedan välja att boka något paket riktat mot barn & förälder, för att landa i en vardag med varannan-vecka-liv. På så sätt får du ett brett stöd med juridisk rådgivning, ekonomisk planering och mentalt stöd, där du stöttas i de olika faser du går genom över tid under din skilsmässa.

Våra individuella paket är prissatta från cirka 3 500 – 9 500 kronor beroende på innehåll och omfång. Vi har även paket för par, och dessa ligger på cirka 4 500 – 10 500 kronor. För den som vill köpa enstaka rådgivningstimmar ligger priserna mellan 649 – 999 kronor per session.

2. Med fristående byråer

När du väljer att själv söka upp fristående rådgivare och köpa tjänster motsvarande det Endbright ger behöver du först och främst bestämma dig för vad du tror du behöver. Du behöver sedan vända dig till olika byråer eller företag för att få den hjälp du söker. Beroende på var du bor kan det vara svårt att hitta lämplig hjälp på orten och du behöver kanske resa till en stad för att få hjälp.

Priserna för rådgivning kan variera mycket beroende på tjänst. Exempelvis är ett genomsnittligt pris hos en fristående juristbyrå ca 1 500 kr (men kan vara avsevärt mycket mer), och för en psykolog får man betala ca 1 000 kr.

En relativt normal skilsmässa där man söker rådgivning från fristående byråer landar oftast på cirka 30 000 – 40 000 kronor.

Endbright är förmånligt!

Endbright kan hålla nere priserna genom att arbeta digitalt och genom att behovsanpassa hjälpen vi ger. Du får det du behöver, och du behöver inte betala för annat än det. Ta en titt i vår shop för att bekanta dig med våra tjänster och de olika paketen vi erbjuder!

PS: Är du nyfiken på mer detaljer kring skilsmässans kostnader kan vi rekommendera vår stora faktaartikel ”Vad kostar en skilsmässa?”.

Charlotte Ljung, VD och grundare av Endbright

Därför grundade jag Endbright

Vid en skilsmässa kan det vara svårt att veta i vilken ände man ska börja i. Många mår dåligt. Många tvingas göra avkall och genomgå stora förändringar både praktiskt och faktiskt.

Endbright är en plattform som erbjuder olika nivåer av support och praktisk hjälp. En plats där man inte bara hanterar juridik, ekonomi och nödvändiga formalia, utan inkluderar allt ifrån flyttfrågor till olika familjeperspektiv men även de mentala bitarna. Helheten med andra ord.

Alla som kommer till Endbright skall få känna tro på framtiden och förhoppningsvis kunna se lite ljusare på saker och ting.

Endbright är tjänsten jag önskar att jag hade haft tillgång till när jag skilde mig.

In sickness and in health,

Charlotte Ljung
Grundare av Endbright

Ett urval av våra partners

Lexly
Benify
Wake me up
Verahill
Lägenhetsbyte

Endbright i media

SR Ekot
TV4
DI Weekend
GP
Breakit
Sydsvenskan
DI Digital
SVT
DI
SR
Femina
SvD
MåBra
Damernas Värld
P4
Expressen
Aftonbladet
BBC