Vad är Endbright?
Vad är Endbright?

Som Sveriges första Divorce Planning-tjänst erbjuder Endbright vägledning och rådgivning genom separationsprocessens ALLA delar och faser. Vårt erbjudande innefattar juridik och lagliga rättigheter under processen, ekonomiska perspektiv, boendefrågor och barnfrågor, samt emotionell och mental hälsa.

Oavsett om du befinner dig före, under och efter separationen finns Endbright där för att hjälpa.

Fördelar med Endbright

  • Plan för din separation genom vår unika Divorce Planning-konsultation
  • Direkt kontroll på kostnader, till priser 30-60% lägre än hos fristående rådgivare
  • Alla tjänster som du kan ha behov av samlade på ett ställe
  • Noga utvalda rådgivare specialiserade på området separation och skilsmässa
  • Digital tillgänglighet, oavsett var du bor

 

Så här enkelt är det att ta första steget!


Gratis tillgång till artiklar & fakta kring skilsmässa och separation.


Få hjälp med en plan för din separation, för endast 139 kr.


Få tillgång till de tjänster just DU har behov av för din separation, till förmånliga priser. (För att köpa rådgivningstjänster & paket behöver du sedan uppgradera till Standardkonto).

Är du redo att ta nästa steg?

Bli medlem

Nja, jag vill först läsa lite mer…

1. Vad är Divorce Planning?

I vår Divorce Planning får du hjälp med att ta fram en plan för hur du ska genomföra just din separation eller skilsmässa. Divorce Planning-koordinatorn är en projektledare som kartlägger dina behov och guidar dig till det fortsatta stöd som behövs inom exempelvis juridik, ekonomi & välmående.

Genom planen får du också kontroll på vad processen kommer att kosta totalt. Du har tillgång till alla tjänster inom en och samma digitala plattform, så oavsett var du bor kan då få hjälp av våra noga utvalda och förmånligt prissatta rådgivare. Divorce Planning bokar du i Tjänster, och konsultationen sker via telefon.

2. Så funkar vårt medlemskap

Endbright har två typer av medlemskap – gratis Baskonto och Standardkonto som ger dig möjlighet att köpa tjänster förmånligt:

Ett Standardkonto tecknar du löpande, på helår eller på halvår. Standardkontot passar dig som är i en separationsprocess, oavsett om det är i en tidig fas, om du är mitt i eller om du behöver stöd i att gå vidare. Vår erfarenhet är att de flesta behöver stöd i åtminstone ett år. Ett Standardkonto ger dig tillgång till våra förmånligt prissatta tjänster.

Baskonto registrerar du helt gratis. Det passar dig som har börjat fundera på att separera eller som inte riktigt vet vilken hjälp du kan komma att behöva. Med ett Baskonto kan du också ta hjälp av vår Divorce Planning för 139 kronor. Du kan då göra en första utvärdering av vad du kan tänkas behöva i den situation du befinner dig i. För att kunna fortsätta utnyttja våra rådgivningstjänster och våra förmånliga priser behöver du sedan uppgradera till ett Standardkonto.

PS: Du är helt anonym på Endbright, du kan läsa allt om hur vi hanterar din integritet och din data här.

Bli medlem

 

3. Vad kostar en skilsmässa?

Alla skilsmässor ser olika ut, men som medlem i Endbright har du flera förmåner som gör att din skilsmässa inte behöver bli ett ekonomiskt svart hål. För att få en känsla för vad kostnaderna kan vara har vi jämfört Endbrights tjänster med ett genomsnitt av kostnaderna för fristående rådgivare.

Med Endbright

Man börjar med en Divorce Planning-session, där man lägger upp en plan för separationen och kommer fram vilka olika rådgivningspaket som behövs över tid. Ett vanligt upplägg är att man köper några av våra paket, motsvarande 27 sessioner med juridisk rådgivning, ekonomisk planering och mentalt stöd (här kan du läsa mer om våra paket). Totalt landar man på ca 20 000 kronor för sin separation och då har man ett brett stöd som spänner över flera faser av separationen.

Utan Endbright

Vi jämför detta med ett scenario där man valt att själv söka upp fristående rådgivare och köpa tjänster motsvarande det Endbright ger. Beräkningen är gjord på ett genomsnittligt pris för motsvarande tjänster hos en fristående juristbyrå eller psykolog. Totalt landar man då på ca 40 000 kronor för sin separation

Utan Endbright lämnas du att hantera följande

  • Egen kvalitetssäkring av rådgivarna
  • Eget arbete och tid för att läsa på och navigera processen
  • Du kan bli hänvisad till de möjligheter till rådgivning som ges där du bor
  • Svårare att får kontroll över kostnaderna

Inte minst: Utöver att du får en tydlig plan för din skilsmässa, stöd under hela processen och trygg hjälp där allt finns under ett tak, kan du minska dina kostnader med allt från 30% till 60% genom att vara medlem och utnyttja Endbrights tjänster.

 

Är du redo att ta nästa steg?

Registrera konto idag för att ta del av det vi på Endbright kan erbjuda. Boka sedan en första Divorce Planning till en kostnad av 139 kr. Väljer du vårt Standardkonto så är den första Divorce Planningen gratis.

Bli medlem