Vad är Endbright?

Som Sveriges första Divorce Planning-tjänst erbjuder Endbright helhetslösningar för separationsprocessens ALLA delar och faser. Genom vår unika tjänst Divorce Planning får du hjälp med att ta fram en plan för hur du ska genomföra just din separation eller skilsmässa. Därefter kan du boka den rådgivning just du behöver inom juridik, ekonomi, välmående, barnfrågor & boendefrågor.

Alla våra tjänster är digitala, så oavsett var du bor kan du få hjälp av våra specialiserade rådgivare.

Du kan använda Endbright oavsett om du är i ett äktenskap och skall skiljas eller är sambo och skall separera. 

Allt under ett tak!

Endbright ger dig tillgång till allt du behöver under din separation:

  • Vår unika Divorce Planning-tjänst, ett stöd genom hela processen
  • Noga utvalda rådgivare specialiserade på området separation & skilsmässa
  • Förmånligt prissatta och digitalt tillgängliga tjänster & rådgivningspaket
  • Ett stort utbud av artiklar, fakta, webinars & kurser
  • Nyhetsbrev varje vecka med tips om läsning och fakta, samt vår egen “Lilla Skilsmässoboken”

Registrera dig GRATIS för att lära känna oss och ta del av hela vårt utbud!

Registrera dig
Endbright ger dig tillgång till allt du behöver under din separation, registrera dig gratis.

Endbright är enkelt!

Det är lätt att få hjälp av oss på Endbright, gör så här!

Boka Divorce Planning

1: Boka Divorce Planning

Divorce Planningen får du hjälp med att ta fram en plan för hur du ska genomföra just din separation eller skilsmässa. Divorce Planning-koordinatorn är en projektledare – ”en skilsmässoplanerare” – som kartlägger dina behov och guidar dig till det fortsatta stöd som behövs inom exempelvis juridik, ekonomi & välmående.

Du kan sedan fortsätta använda din Divorce Planner kontinuerligt under separationen för att få stöd. Divorce Planning ingår som en del av våra Rådgivningspaket.

Din första Divorce Planning-konsultation är kostnadsfri!

Boka rådgivningstjänster och paket.

2: Boka tjänster & paket

Endbright har ett stort utbud av rådgivare och experter, samt flera rådgivningspaket, utformade för att passa en mängd olika behov. Du har tillgång till alla tjänster inom en och samma digitala plattform, så oavsett var du bor kan du få hjälp!

(PS: Du kan förstås boka våra tjänster även om du inte gjort en Divorce Planning, men med en första gratis Divorce Planning får du bästa möjliga start!)

Divorce Planning är en unik skilsmässorådgivning där vår skilsmässoplanerare hjälper dig att lägga en plan.

Varför Endbright?

Skilsmässa och separation är en jobbig process, och det behövs ork och initiativ för att ta sig an det som ligger framför dig. Utan Endbright lämnas du exempelvis att hantera följande:

  • Egen kvalitetssäkring av de rådgivare du använder
  • Eget arbete och tid för att läsa på och navigera processen
  • Du kan bli hänvisad till de möjligheter till rådgivning som ges där du bor
  • Svårare att få kontroll över kostnaderna

Utöver att du får en tydlig plan för din skilsmässa, stöd under hela processen och trygg hjälp där allt finns under ett tak, kan du minska dina kostnader genom att utnyttja Endbrights tjänster.

Läs mer om våra tjänster

Det här säger våra kunder

”Tack Endbright för att ni finns! Jag hade inte klarat det här utan er. Ni fick mig att våga ta steget och att hålla huvudet över vattenytan när det varit som mest turbulent.”

account_circle

Sara

”Det tuffaste för mig har varit tiden efter skilsmässan. Att återhämta mig psykiskt och att anpassa mig efter det “nya livet”. Jag är stolt över mig själv att jag vågade ta hjälpen.”

account_circle

Daniel

”Med Endbright har jag funnit ett lugn i min skilsmässa och hopp om framtiden. Jag känner mig trygg inför de förändringar som kommer och sakta håller på att ske. ”

account_circle

Malin

”Ni är så himla bra. Känner försiktigt en förhoppning om att allt kan lösa sig ändå tack vare kontakten med er. Rådgivningen jag fått kring min skilsmässa har varit så värdefull.”

account_circle

Emelie

”Tack för att ni skapat ett forum där vi människor kan hämta stöd och kraft när frågor och funderingar uppstår och livet också kan vara tuffare. Jag rekommenderar er varmt till alla!”

account_circle

Jessica

”Era råd och tips räddade mig. Jag känner mig mycket tryggare i att gå vidare nu. För mig betyder det mycket att veta att jag alltid kan återkomma när det känns jobbigt.”

account_circle

Tobias

Spara tid och pengar med Endbright!

Utöver att få alla tjänster samlade på ett ställe, och hjälp med processen genom en Divorce Planner, finns det ekonomiska uppsidor med att använda Endbright? Ja!

Alla skilsmässor ser olika ut, men när du använder Endbright har du flera förmåner som gör att din skilsmässa inte behöver bli ett ekonomiskt svart hål.

För att få en känsla för vad kostnaderna kan vara har vi jämfört Endbrights tjänster med ett genomsnitt av kostnader för fristående rådgivare:

1. Med Endbright

Börja med en Divorce Planning-konsultation. Den första är gratis, och där lägger Divorce Plannern tillsammans med dig upp en plan för separationen och kommer fram vilka olika tjänster eller rådgivningspaket som behövs över tid.

Ett vanligt upplägg är att man köper några av våra paket, det vanligaste är att man börjar med Första-Steget-paketet, därefter Bodelningspaketet eller Helhetspaketet och sedan något av våra paket riktat mot barn & förälder. Då får man ett brett stöd med juridisk rådgivning, ekonomisk planering och mentalt stöd.

Totalt landar man på ca 20-30 000 kronor för sin separation och då har man ett brett stöd som spänner över flera faser av separationen.

2. Med fristående byråer

När du väljer att själv söka upp fristående rådgivare och köpa tjänster motsvarande det Endbright ger behöver du först och främst bestämma dig för vad du tror du behöver. Du behöver sedan vända dig till olika byråer eller företag för att få den hjälp du behöver. Beroende på var du bor kan det vara svårt att hitta lämplig hjälp på orten och du behöver kanske resa till en stad för att få hjälp.

Priserna för rådgivning kan variera mycket beroende på tjänst. Exempelvis är ett genomsnittligt pris hos en fristående juristbyrå ca 1 500 kr (men kan vara avsevärt mycket mer), och för en psykolog får man betala ca 1 000 kr.

Om man räknar med motsvarande antal timmar som du får i Endbrights paket landar man då på ca 40 000 kronor för sin separation.

Endbright är förmånligt!

Endbright kan hålla nere priserna genom att arbeta digitalt och genom att behovsanpassa hjälpen vi ger. Du får det du behöver, och du behöver inte betala för annat än det. Ta en titt i vår shop för att bekanta dig med våra tjänster och de olika paketen vi erbjuder!

PS: Är du nyfiken på mer detaljer kring skilsmässans kostnader kan vi rekommendera vår stora faktaartikel ”Vad kostar en skilsmässa?”.

Charlotte Ljung, VD och grundare av Endbright

Därför grundade jag Endbright

Vid en skilsmässa kan det vara svårt att veta i vilken ände man ska börja i. Många mår dåligt. Många tvingas göra avkall och genomgå stora förändringar både praktiskt och faktiskt.

Endbright är en plattform som erbjuder olika nivåer av support och praktisk hjälp. En plats där man inte bara hanterar juridik, ekonomi och nödvändiga formalia, utan inkluderar allt ifrån flyttfrågor till olika familjeperspektiv men även de mentala bitarna. Helheten med andra ord.

Alla som kommer till Endbright skall få känna tro på framtiden och förhoppningsvis kunna se lite ljusare på saker och ting.

Endbright är tjänsten jag önskar att jag hade haft tillgång till när jag skilde mig.

In sickness and in health,

Charlotte Ljung
Grundare av Endbright

Ett urval av våra partners

Endbright i media