Så funkar Endbright

Endbright erbjuder stöd och rådgivning genom HELA skilsmässan eller separationen. I vår kostnadsfria Divorce Planning får du personlig hjälp med att ta fram en plan som passar dig. Därefter kan du boka den rådgivning du behöver med våra rådgivare inom juridik, ekonomi, välmående, barnfrågor & boendefrågor. Du kan självklart även boka direkt utan kontakt med en Divorce Planner.

Endbrights tjänster kan användas i såväl skilsmässa som i separation mellan sambor, och av såväl individer som par. Alla våra tjänster är digitala, så vi kan hjälpa dig oavsett var du bor.

Det här får du med Endbright

  • Vår kostnadsfria Divorce Planning, personlig hjälp genom hela processen
  • Noga utvalda rådgivare specialiserade på området separation & skilsmässa
  • Förmånligt prissatta och digitalt tillgängliga tjänster
  • Ett stort utbud av artiklar, fakta, webinars & kurser
  • Nyhetsbrev varje vecka med tips om läsning och fakta, samt vår egen “Lilla Skilsmässoboken”

För att kunna boka våra tjänster, och ta del av vårt fulla utbud behöver du registrera dig, det är enkelt och helt gratis.

Registrera dig

Endbright är enkelt – gör så här!

Boka Divorce Planning

Boka gratis Divorce Planning: få stöd och plan

I samtal med din personliga Divorce Planner får du hjälp med att ta fram en plan för just din separation eller skilsmässa. Divorce Plannern är en projektledare – ”en skilsmässoplanerare” – som guidar dig till det du behöver för att komma vidare.

Du kan fortsätta använda din Divorce Planner kontinuerligt under separationen och Divorce Planning ingår även i våra Rådgivningspaket.

Boka rådgivningstjänster och paket.

Boka tjänster & paket: när du vet vad du behöver

Endbright har ett stort utbud av rådgivare och många rådgivningspaket, utformade för att passa en mängd olika behov. Du har tillgång till alla tjänster inom en och samma digitala plattform, så oavsett var du bor kan du få hjälp!

Du kan förstås boka våra tjänster även om du pratat med en Divorce Planner.

Endbright – nu med Klarna!

Boka nu, betala senare. Endbright erbjuder betalning med Klarna, som har flexibla betalningsalternativ i kassan! Med Klarna får du 30 dagar på dig att betala, helt utan räntor och avgifter!Varför Endbright?

Skilsmässa och separation är en jobbig process, och du behöver ork och initiativ. Utan Endbright lämnas du exempelvis att hantera följande:

  • Egen kvalitetssäkring av de rådgivare du använder
  • Eget arbete och tid för att läsa på och navigera processen
  • Du kan bli hänvisad till de möjligheter till rådgivning som ges där du bor
  • Svårare att få kontroll över kostnaderna

Utöver att du får en tydlig plan för din skilsmässa, stöd under hela processen och trygg hjälp där allt finns under ett tak, kan du minska dina kostnader genom att utnyttja Endbrights tjänster.

Läs mer om våra tjänster

Vad säger våra kunder?

På Endbright får vi höra många historier om skilsmässor och separationer. Allas upplevelser är unika, men ofta finns det likheter. Likheter som man kan känna igen och finna styrka i. Läs om Carins skilsmässa och om hur Endbright hjälpte henne.

Spara tid och pengar med Endbright

Finns det ekonomiska uppsidor med att använda Endbright? Svar JA! Alla skilsmässor ser olika ut, men när du använder Endbright har du flera förmåner som gör att din skilsmässa inte behöver bli ett ekonomiskt svart hål. För att få en känsla för vad kostnaderna kan vara har vi jämfört Endbrights tjänster med ett genomsnitt av kostnader för fristående rådgivare:

Kostnader med Endbright

I din kostnadsfria Divorce Planning lägger Divorce Plannern tillsammans med dig upp en plan och kommer fram till vilket stöd som behövs över tid. Du får redan i detta skede koll på vad dina kostnader kan komma att bli.

Ett vanligt upplägg är att boka några av våra förmånliga paket. Vi har flera olika paket för de olika faserna av en skilsmässa och med dessa får du ett brett stöd. Du kan även boka enskilda sessioner med våra rådgivare om du föredrar det.

För den som vill köpa enstaka rådgivningstimmar ligger priserna mellan 649 – 999 kronor per session. Våra individuella paket är prissatta från cirka 2 500 – 10 500 kronor beroende på innehåll och omfång. Vi har även paket för par.

Kostnader med fristående byråer

När du väljer att själv söka upp fristående rådgivare och köpa tjänster motsvarande det Endbright ger behöver du först och främst bestämma dig för vad du tror du behöver. Du behöver sedan vända dig till olika byråer eller företag för att få hjälp. Priserna för rådgivning kan variera mycket, ett genomsnittligt pris hos en fristående juristbyrå är ca 1 500-2 000 kr, och för en psykolog får man betala ca 1 000 kr.

En relativt normal skilsmässa där man söker rådgivning från fristående byråer landar oftast på cirka 30 000 – 40 000 kronor.

Endbright är förmånligt

Endbright kan hålla nere priserna genom att arbeta digitalt och genom att behovsanpassa hjälpen vi ger. Du får det du behöver när du behöver det, och du behöver inte betala för annat än det. Ta en titt i vår shop för att bekanta dig med våra tjänster och de olika paketen vi erbjuder! Är du nyfiken på mer detaljer kring skilsmässans kostnader kan vi rekommendera vår faktaartikel ”Vad kostar en skilsmässa?”.

Charlotte Ljung, VD för Hotell Duxiana i Malmö och skapare av Endbright.

Charlotte Ljung, grundare av Endbright

Alla som kommer till Endbright skall få känna tro på framtiden och förhoppningsvis kunna se lite ljusare på saker och ting.

Endbright är tjänsten jag önskar att jag hade haft tillgång till när jag skilde mig. För att få en känsla för vad kostnaderna kan vara har vi jämfört Endbrights tjänster med ett genomsnitt av kostnader för fristående rådgivare:

Läs mer om oss och varför Charlotte Ljung grundade Endbright.