Underhåll relationen

Hos oss på Endbright får du hjälp med att såväl besiktiga och vårda din relation som att ge den nya kärleksrelationen rätt förutsättningar.

Ibland går det att hitta tillbaka till varandra med lite hjälp på vägen. Som vår grundare Charlotte tidigare och mycket klokt uttryckt, så besiktigar och reparerar vi våra bilar varje år, varför gör vi inte detsamma med våra relationer? Relationer är ju sällan statistiska som av sig självt rullar på, även relationer kräver ibland omsorg och behandling. En relation kräver underhåll och löpande kommunikation både kring det som är bra och det som är mindre bra.

Även efter en separation och då man gett sig in i ny kärleksrelation behövs ibland lite hjälp på vägen. Många gånger finns det rester kvar från den tidigare relationen som gör det svårt att till fullo ge sig hän en ny partner. En tidigare relation kan ge skavsår och kanske kommer dessa till att bestå, men då är det viktigt att lära sig hantera skavsåren och inte låta dessa få allt för står plats i den nya relationen.

Oavsett om du behöver besiktiga din relation eller vill ge din nya relation rätt förutsättningar, så finns vi här! Via oss kan du boka parkonsultation såväl som familjeterapi.