Säg hej till Elin!

Vi välkomnar Elin Neu, ny juridisk rådgivare till Endbright!

Elin Neu är familjerättsjurist med flerårig erfarenhet från advokatbyråer och är specialiserad inom familjerätt, socialrätt och brottsmål. Elin sätter klientens behov främst, hon brinner för rättvisa och att alla ska få sin röst hörd. Vi har ställt några frågor till Elin så att du får lära känna henne bättre!

Varför valde du att bli en del av Endbright?

I mitt arbete kommer jag ofta i kontakt med parter när osämja redan uppstått. Ibland är det försent att hitta konstruktiva lösningar och bidra till att skilsmässan blir så smidig som möjligt. Genom Endbright öppnas en möjlighet att arbeta proaktivt och förhoppningsvis bidra till att fler får möjlighet att göra sig hörda i en skilsmässa genom att ge dem kunskap om sina rättigheter.

Vad kan man förvänta sig av dig?

Personlig och tillgänglig rådgivning. Juridik behöver inte vara svårt eller dyrt. Hos mig får du ställa alla frågor du vill och du behöver inte vara rädd för hur du formulerar dig.

Vilka frågor brinner du för?

Jag brinner för rättvisa och att alla ska få göra sin röst hörd.

Vad är dina bästa tips för någon som skiljer sig eller befinner sig i ett uppbrott?

Vänta inte med att ta hjälp från experter. I en skilsmässa uppstår många olika frågor och känslor. Med rätt stöd från början kan du minska stressen och riskerar inte att ångra dig i efterhand.

När kan man vända sig till dig?

Jag arbetar med frågor om bodelning, barn och brott. Du kan vända dig till mig om du far illa i en relation och vill veta vilka rättigheter du har, om du undrar över vad som gäller för vårdnaden kring dina barn och deras boende eller hur en bodelning går till.

Välkommen att boka Elins tjänster!