Nu är det äntligen dags! – Nej, vi har inte legat på latsidan med webinars, utan snarare jobbat med att planera in en hel drös kommande webinars med både Michael såväl som med våra andra nya, inkommande, experter och rådgivare. Läs mer om hur jag mött dem, hur vi tillsammans brinner för att hjälpa människor som går igenom ett uppbrott, och inte minst, om deras kvalifikationer och vikten av att få rätt rådgivare till rätt fråga som man tampas med. Och, du vet väl att du alltid kan chatta med oss eller boka in en gratis konsultation med någon av våra Divorce Planners.

Men, som sagt, nu kör vi på. Webinar-time. Tiden är satt, ämnet klart och jag och Michael är redo. Denna gången kommer vi att tala om vikten av att besiktiga sitt förhållande. Att göra det i tid. Att våga lyfta jobbiga saker innan det blir för sent. Hur underhåller man en relation? Hur kan man vårda den när den är över, men fortfarande är en relation i annat format? Vilka redskap och verktyg är bra att ha med sig? Michael ger, som vanligt, handfasta tips och råd. Vi kommer dessutom köra öppen chatt där vi tar era frågor på studs!

För alla er som redan registrerart er och klickat hem en session ur denna serie med gratis webinars, är det bara till att kolla mailen inom kort då vi mailar ut en länk en dag innan utsatt tid. För alla nya medlemmar eller för de som inte signat upp på detta tidigare, så hittar ni anmälan här.

Varmt välkommen, vi ses snart!

//C

Tid: Tisdagen den 22 september kl. 19.30.

Plats: Vid datorn, paddan eller telefonen. Hitta en lugn plats bara för dig.

Kostnad: Noll, gratis, zero. Denna serie bjussar vi på.

Anmälan: Genom denna länken.