Juridikens A & O

Inför en separation kan det vara svårt att veta i vilken ände man börjar. Därför har vi bland annat vår Divorce Planning-tjänst som du kan läsa mer om här.

Den främsta frågan vi får när man ställs inför en separation är hur man ska tänka kring en bodelning. Vad innebär en bodelning? Hur vet jag att uppdelningen blir rättvis? Hur gör man om man är den som stått för hushållsarbetet och har lägre inkomst, kan man ta hänsyn till detta?

Under denna veckan kommer vi släppa ett nytt webinar på temat ”Juridikens A & O” med Linda Ljunggren Syding. Webinaret är fullmatat med information och kunskap för att du ska gå rättvist och schysst ur din separation. Håll utkik här på sajten!

Vi ser just nu ett högt tryck bland våra bokningar hos våra rådgivare. Inte minst den Juridiska Rådgivningen. Vi vill därför påminna om hur bokningen går till.

För att boka rådgivning med våra rådgivare klickar du på den rådgivare du är intresserad att boka rådgivning av. Du finner våra samtliga rådgivare längst ned på startsidan när du är inloggad. Väl inne på rådgivarens profil klickar du dig vidare till  ”Alla ”rådgivarens” tjänster”. Du kan också välja att klicka på ”Tjänster” högst upp i menyraden på startsidan och sedan vidare på det område du önskar rådgivning inom.

Under respektive rådgivare finns det ett bokningssystem i vilket du väljer önskad mötestid. När du bokat din rådgivning kommer någon av våra koordinatorer till att ta kontakt för att planlägga ditt möte med rådgivaren.

Har du några frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Då hjälper vi dig gärna. Vi håller öppet alla vardagar mellan 09.00 – 18.00. Här hittar du vår kontaktinformation.

!
Registrera dig GRATIS för att läsa mer!
Registrera dig snabbt och enkelt för att fortsätta läsa!
Redan registrerad? Logga in