Ett smidigt uppbrott?

En viktig del för oss att bidra till ett smidigt uppbrott är att du och din partner inte enbart på ett kostnadseffektivt och nischat sätt får hjälp med de praktiska delarna av separationen. Lika viktigt är att vi hjälper dig och er med ert välmående. Att landa i en ny familjekonstellation och att förbereda för en ny livsstil och nya relationer är viktigt. Det hjälper både inför och under din separation att i god tid ta hjälpen för ditt, ert och barnens välmående. Inte minst efter separationen.

Därför är vi glada för att inom kort utveckla våra tjänster mot att erbjuda nya former av parkonsultationer och familjerådgivning. Vi kommer också kunna erbjuda ett bredare stöd till barnen genom uppbrottet för att försäkra sig om att deras bästa och välmående tas till vara.

Håll utkik på sajten!

Till dess vill vi tipsa dig om våra tjänster inom välmående idag. Hos oss kan du få hjälp av såväl kbt- och schematerapeuter, relations- och ledarcoacher samt barnexperter. Vi erbjuder både individuell och parrådgivning samt informativa webinars för att stötta dig, er och barnen genom separationsprocessen.

Här hittar du våra samtliga tjänster inom välmående!

Trevlig helg och ta hand om varandra! ❤️