Endbright x Heja Livet

Du har väl inte missat att Endbright har en take-over på Heja Livet’s instagram?

Heja Livet är ett för forum för alla de som identifierar sig som kvinna. Ett sammanhang där kvinnor delar med sig, utvecklar och stöttar varandra i allt från hälsa, välmående, karriär och mycket annat. Vår grundare Charlotte är Womanhood Ambassadör för Heja Livet och finns till hjälp för alla de som har frågor som rör en separation eller skilsmässa.

Denna helg går det att följa Charlotte och Endbright’s arbete framåt. Det talas om allt ifrån varför Charlotte startade Endbright, till hur vi arbetar för att utveckla våra tjänster och vilken roll vi spelar i en större samhällelig kontext kring just uppbrott. Följ gärna med oss denna helg!

Och till dig som genom Heja Livet hittat hit – varmt välkommen till oss! Här hittar du ett stort bibliotek av innehåll i sådant som artiklar, checklistor, webinars och mycket annat som stöttar dig i din separationsprocess. Första steget är en kostnadsfri rådgivning med våra Divorce Planning-Koordinatorer. Vi har sedan ett stort utbud av väl utvalda experter och rådgivare inom Juridik, Ekonomi och Välmående, samt ett stort bibliotek av fakta, artiklar, webinars och mycket mera.