Endbright presenterar nya paketlösningar för föräldrar & familj!

Vi har utökat vårt utbud av skräddarsydda paketlösningar – nu med fokus på föräldrar & familjer, som står inför, under eller efter en separation. Befinner ni er i konflikt i upplägget kring barnen? Behöver du stöd i ditt föräldraskap och juridisk vägledning för vad som gäller kring vårdnad, boende och umgänge? Eller är vill ni gemensamt ta hjälp för en schysst separation?

I våra tre nya paketlösningar erbjuds skräddarsydd hjälp inom medling, föräldracoaching, juridik samt rådgivning som par och familj.

Parpaketet

Passar dig som tänker ta steget att separera. Fokus på att skapa en fungerande relation inför, under och efter separationen, Divorce Planning ingår.


Medlingspaketet

Passar dig som vill undvika konflikt kring barnen. Fokus på medling mellan dig och din medförälder, Divorce Planning ingår.


Föräldrapaketet

Passar för dig som behöver stöttning i ditt föräldraskap. Fokus på föräldracoaching och familjejuridisk stöttning, Divorce Planning ingår.

Fler rådgivningspaket

Behöver du hjälp att ta steget att separera? Kring bodelning? Eller helheten i din separation? Vi har skräddarsydda rådgivningspaket även för dig.