Det är svårt att skiljas. Inte bara den känslomässiga biten. Det tuffa beslutet och ytterligare svåra beslut som måste fattas efter det första, stora, beslutet. Men det är också svårt att greppa en skilsmässa i sig. Så. väldigt. mycket. att. tänka. på.

Endbright finns till för att göra livet lite lättare för alla de som går igenom en tuff tid i sin relation. Kanske är beslutet redan fattat. Då kan du staka ut vägen framåt med hjälp av vår ledande hand. Eller, undersöker du bara just nu vad det skulle innebära att skiljas eller flytta ifrån varandra? Försöker du bara förstå vidden av en skilsmässa i sig? Eller behöver du eller ni båda i relationen hjälp att prata med någon som kanske kan få er på fötter igen? Ni vill kämpa, men vet inte riktigt hur.

Som medlem i Endbright får du tillgång till bland annat:

* Rådgivning som hjälper dig att bättre förstå termer såsom bodelning, betänketid och boendeförälder.
* Hur man ser över sina skulder och tillgångar.
* Terapi – kanske inte enbart för dig, utan för er båda (som sagt, det är kanske inte helt kört trots allt…). Eller rådgivning till barnen. Hur skall de klara sig i denna situationen? Vem fångar upp dem?
* Vi hjälper dig med nytt boende, på kort eller lång sikt, där vårt nätverk av samarbetspartners kommer ge dig snabb och rutinerad service.
* Den mentala och fysiska resan tar vi tillsammans. Vi hittar allt från bästa gymupplägget eller drar med dig på yoga retreat. Sökte du en mental coach? – Vi fixar!
* Du får träffa andra i samma situation i vår community både on- och offline.
* Webinars, seminarium, nätverk, events och mycket mer.

* Men kanske viktigast av allt, insikter och stödet i att förmå sig själv se förbi det som är jobbigt just nu. Att där finns ett ljus i slutet av tunneln.

Nu kör vi. Välkommen i klubben!