Du har väl inte missat våra experter och rådgivare? 

Är du osäker på hur en bodelning fungerar? Vilka rättigheter har du? Och, hur du ska klara dig privatekonomiskt efter separationen? 

Vår expert och rådgivare Linda Ljunggren Syding hjälper dig att få svar på dina viktigaste juridiska frågor. Här kan du boka rådgivning med henne.

Känner du skuld gentemot din partner? Har du svårt för att ta steget? Eller har du blivit lämnad och behöver hjälp med hur du ska gå vidare? 

Helena Kubicek Boye är psykolog och KBT-terapeut och en av våra experter och rådgivare inom Välmående. Hon hjälper dig genom din separationsprocess. Här kan du boka rådgivning med henne.

Oavsett var du befinner dig i din separation så finns vi här längs med vägen. Med hjälp av våra experter har vi möjlighet att ge dig professionell hjälp för att du ska må så bra som möjligt innan, under och efter ditt uppbrott.

Du kan prata med våra separationsexperter och våra rådgivare per telefon, via chatt eller videosamtal. Du kan också alltid maila oss på hello@endbright.se om du inte vet var du ska börja, har svårigheter med hur du bokar en rådgivare eller faktiskt bara vill prata med oss.