Du är inte ensam

Ja, det är som man hade kunnat ana, och nu har vi siffror att backa upp det hela med.

Vi ser både en babyboom och en ökning av skilsmässor. Redan nu, lite över halvåret på 2020, året då Corona slog till, ser vi mer än en fördubbling över antalet juridiskt avslutade skilsmässor. Läs mer om detta och mitt uttalade kring det hela i dagens Aftonbladet här.

Det händer, oaktat Corona eller ej, massor hos oss på Endbright. De senaste åren har vi sett att ca hälften skiljer sig eller separerar. Det är ett faktum att vårt samhälle – våra sätt att leva ihop, och att inte leva ihop – är annorlunda än under den tid då äktenskapet och dess funktioner instiftades. Det är bara det att samhällstruktur, normer och värderingar inte riktigt hängt med. Ej heller finns det rätt och lämplig professionell hjälp att få, på det stora hela, anpassat ur ett helhetsperspektiv. 

Jag vet, first hand, att den hjälp man behöver i en uppbrott är viktig och nödvändig. Där är så mycket jag vet nu, som jag önskar någon kunde berättat för mig, och delat med mig då. Oavsett om det är ett uppbrott som anses smidigt, enkelt eller om det, dessvärre, skulle vara motsatsen, så behöver man stöttning och backning.

Hjälpen var svår att hitta, tyckte jag. Det var anledningen till att jag drog igång Endbright, och jag hoppas så att många, med vår hjälp, skall slippa att känna sig så ensamma och utelämnade som jag gjorde. 

Så snart kommer du se ett uppdaterat upplägg av Endbright. Vi kommer också, på sikt, att uppgradera tjänsten där man har möjlighet att följa oss löpande och få ta del av ett ännu mer personligt anpassat innehåll. Allt ifrån de dagliga artiklarna till våra utvalda, och med tydliga och strukturerade kriterier, professionella rådgivare. 

Genom våra tjänster kommer du kunna få tillgång till kurerad och väl avvägd hjälp. Rätt mängd juridik för just ditt sammanhang, tydlig ekonomisk rådgivning och hjälp med ditt välmående. Tro mig, jag vet själv vad det kan kosta, fullständigt i onödan, och jag menar med Endbright att alla skall ha råd att skilja sig schysst. Det har jag själv sett till i de samarbeten och upplägg som vi erbjuder. 

Ha en fin kväll,

Charlotte