Din egen bästa vän

I vårt första podcastavsnitt av ”Endbright Möter” talar vår grundare Charlotte Ljung med författaren, organisationsutvecklaren och föreläsaren Christina Stielli.

Här kan du lyssna på ”Endbright Möter Christina Stielli”. 

Christina talar i detta samtal mycket klokt om att vara sin egen bästa vän, något som kräver ett ständigt arbete för att upprätthålla.

Men, hur blir man då sin egen bästa vän? Är det ens möjligt när man känner en stor skuld för att man valt att lämna? Eller för den delen blivit lämnad?

Christina understryker vikten av att i arbetet med att upprätthålla den goda relationen med sig själv, att våga söka hjälp och att ta tillvara på den för att sedan kunna gå vidare från sorgen i det nya livet.

Att veta var man söker hjälpen eller att ta kraften att söka den, kan vara svårt och något man ofta skjuter på. Man talar sällan lika snällt och ömt till sig själv som man gör till sin bästa vän. Än lättare är det att rekommendera och erbjuda eller söka upp hjälpen till sin bästa vän, till skillnad från till sig själv.

På Endbright ser vi det som vårt ansvar att tillgängliggöra hjälpen, i huvudsak med syftet att du ska skapa dig rätt förutsättningar att bli din bästa vän, oavsett om du är den som lämnat en relation eller blivit lämnad. Lika lite som det ska vara en skam att separera 2021, lika lite ska det vara en skam att ta hjälpen inför, under eller efter en separation.

Omfattningen av vilken hjälp och vilket stöd man behöver är olika, ibland behövs det lite större stödet och ibland det lite mindre.

Här har vi samlat olika paketlösningar för att du ska få stöd i just det du behöver. 

Du kan också ta hjälp av vår Divorce Planning för att kartlägga vilket stöd som du är i behov av i din separationsprocess.

Här bokar du din första kostnadsfria Divorce Planning-konsultation.