Det kostar både tid och pengar att separera

Att separera kostar både tid och pengar och är något jag i mötet med er ofta påminns om. För att undkomma onödiga kostnader och för att få möjlighet att spara energin åt det allra viktigaste vid en separation – sig själv och sina barn – har vi nu tagit fram olika paketlösningar.

Här hittar du våra samtliga rådgivningspaket!

Det är sällan så att man vid en separation eller skilsmässa vet precis i vilken ände man börjar – är det hos banken, hos mäklaren, hyresvärden eller juristen? Likväl som det under separationen uppkommer frågetecken så som hur finner jag ett nytt boende? Vad har jag råd till? Hur går bodelningen till? Och inte minst, vad blir bäst för barnen? Efter att praktikaliteterna så småningom löst sig så kommer ofta den emotionella biten ifatt – hur mår jag egentligen, hur hanterar jag allt det som varit och samtidigt gör mig rustad för en ny livssituation, en ny familjekonstellation och så småningom nya relationer?

I våra rådgivningspaket har vi tagit fasta på alla delar av separationsprocessen och anpassat paketlösningarna utifrån olika storlekar och fokus, för att du ska få hjälp med just det du behöver och i den takt som du känner dig bekväm med.

I dessa paketlösningar får du med hjälp av mig och mina kollegor sätta upp en separationsplan. Kanske har du samtalsstöd sedan tidigare och står nu inför en separation och behöver hjälp med de praktiska delarna så som vad man bör tänka på vid en bodelning och hur du hanterar din nya privatekonomiska situation? Kanske känner du ekonomisk trygghet men behöver se till att det juridiska blir löst för att undvika framtida konflikter? Kanske befinner du dig under en separation och lyckas inte komma överens med din före detta partner? Kanske har välmåendet inte riktigt hängt med och du behöver nu samtalsstöd för att göra dig redo för din nya livsstil? Detta och mer därtill går vi igenom i starten av ditt rådgivningspaket för att du ska få möjlighet att skiljas schysst och smidigt.

Vill du veta mer hur våra paketlösningar fungerar eller vilket paket som passar dig bäst? Boka kostnadsfri rådgivning med mig eller mina kollegor här. Vi hjälper dig.