Det händer mycket här på Endbright…

Nu kan du ta del av gårdagens live-webinar ”Separationens upptrappningsfas” i efterhand. Ett populärt webinar som vi förstått att många av er fann stort intresse för. Gå vidare för att ta del av detta webinar här. Observera att du i din orderbekräftelse tilldelas länk till webinaret. Kika gärna även på Helenas tidigare webinar med oss.

Det händer mycket hos oss och vi ser fram emot att i dagarna presentera två nya samarbeten, med målet om att utveckla och fortsätta hjälpa dig till en schysst och smidig separation.

Vi närmar oss också ett nytt avsnitt av podden. Har du inte lyssnat på våra tidigare avsnitt rekommenderar vi dig att lyssna. Bland våra gäster finner du bland annat den flerfaldigt prisbelönta journalisten och tidningsutgivaren Amelia Adamo, Endbright’s krönikör och frilansjournalisten Christian Daun samt programledaren och skådespelerskan Tilde Fröling. Podden finns där poddar finns.

Hör gärna av dig till oss om du har önskemål på ett ämne som du vill ska tas upp i ett webinar eller om du önskar en särskild gäst till podden. Men även för rådgivning, frågor eller funderingar kring din situation. Vi finns här, för stort som smått!

!
Registrera dig GRATIS för att läsa mer!
Registrera dig snabbt och enkelt för att fortsätta läsa!
Redan registrerad? Logga in