Den privata krisens yrkesmässiga påverkan

Bland våra noggrant utvalda experter och rådgivare finns bland annat Kim Kahru. Kim är ledarskapscoach och en väl anlitad föreläsare och inspiratör inom positiv psykologi och personlig utveckling. Han är också grundare till den ideella coaching organisationen för ungdomar, Wake Me Up, som Endbright har ett tätt samarbete med.

Utöver att coacha er på Endbright, att hjälpa ungdomar via appen Wake Me Up samt att föreläsa för Sveriges främsta företag och organisationer så driver han även podcasten ”Ledarskap med Magnus och Kim”. I denna podd pratar Magnus Gnisterhed och Kim om hur man lyckas med det inre och yttre ledarskapet men också om faktorer som påverkar. Det kan vara svårt att balansera det yrkesrelaterade ledarskapet när det privata inte riktigt hänger med eller när man ställs inför en kris, så som en separation eller skilsmässa. Detta lyfter Magnus och Kim i ett av sina senaste avsnitt och med sig har dem vår grundare Charlotte Ljung.

Här kan du lyssna på detta avsnitt.

Kim är en populär rådgivare hos oss, inte minst när man ställts inför en kris i det privata livet och samtidigt ska leva upp till de yrkesmässiga kraven.

Boka rådgivning med Kim här