Alla hjärtans dag är alla dagar!

Alla hjärtans dag måste inte handla om att, med en kärlekspartner, på tu man hand, med rosor och choklad slänga sig i en säng på lyxigt hotell efter en middag i stearinljusens sken. Det måste inte innehålla rosenblad, bubbelbad och övrigt, med denna dag, associerad rekvisita.

Alla hjärtans dag kan väl så mycket handla om all den andra kärlek som finns i våra liv. Lika mycket som historien om Sankt Valentin har förändrats över tid, i dess olika versioner, så kan väl detta hyllande av Valentin även få inkludera så mycket mer kärlek. Så många fler former av kärlek. Kärleken till våra familjer, kärleken till våra barn, till kärlek som en gång har varit, men som inte är idag, kärleken till en hjälpande vän och inte minst kärleken till sig själv.

Så vi väljer att hylla kärleken oavsett. Och dessutom, glöm inte att alla dagar har ett eller flera, stora som små, korn av kärlek i sig. Alla hjärtans dag är alla dagar!

Denna helgen firar vi kärleken i alla dess former – Att vi haft kärlek nog till oss själva för att lämna en partner. Att vi med ett leende, efter en separation, kan minnas de fina stunderna. Att vi kan titta på barnen och tänka på kärleken man har gentemot dem, och vad man själv kan lära dem om kärlek… 

Denna helg får några av er extra mycket kärlek av oss i form av presentkort till en fin alla-hjärtans-bukett samt tryckt exemplar av ”Lilla Skilsmässoboken”. Håll koll på din mail under helgen om du är den lyckliga vinnaren!